6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Υποψίες» (2007) σκηνοθεσία Ντι Τζέι Καρούζο

Θρίλερ – Ο Κέιλ χάνει τον πατέρα του και βιώνει μια ζόρικη εφηβεία. Κουβαλάει ενοχές για τον θάνατο του πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ήταν και ο ίδιος παρών, και μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε λογομαχήσει άσχημα μαζί του. Ο Κέιλ δεν έχει όρεξη για τίποτα και γίνεται οξύθυμος. Όταν ρίχνει μια γροθιά στον δάσκαλο των ισπανικών του, η τιμωρία του είναι τρίμηνος κατ οίκον περιορισμός!

Στο πόδι του τοποθετείται ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο στέλνει σήμα στην αστυνομία κάθε φορά που απομακρύνεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 μέτρων από το σπίτι του! Ο δεμένος στο πόδι του πομπός παρακολούθησης θρυμματίζει κάθε ελπίδα αποχώρησης από την αυλή του σπιτιού του αφού σε κάθε παράβαση του επιτρεπόμενου ορίου, ένα περιπολικό καταφτάνει άμεσα για να τον μαζέψει.

Ακινητοποιημένος πλέον στο σπίτι, αρχίζει να παρακολουθεί τις ζωές των γειτόνων του. Η ζωή του θα αλλάξει ριζικά μετά από την άφιξη ενός καινούριου γείτονα.

Παίζουν: Σάια ΛαΜπεφ, Ντέιβιντ Μαρς, Κάρι Αν Μος.

*Open, Δευτέρα 10/5 στις 21:00

«Σχετικά με τον Σμιντ» (2002) σκηνοθεσία Αλεξάντερ Πέιν

Δράμα – Ο Τζακ Νίκολσον ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του Γουόρεν Σμιντ, ενός πικραμένου άνδρα που συνταξιοδοτείται μετά από 32 χρόνια ως λογιστής ασφαλιστικής εταιρείας.

Όταν η γυναίκα του πεθαίνει απροσδόκητα, ο Γουόρεν παίρνει το εντεκάμετρο τροχοκινούμενο με το οποίο σχεδίαζαν να γυρίσουν τη χώρα και διασχίζει τη Νεμπράσκα για να φτάσει στο Κολοράντο, όπου η κόρη του θα παντρευτεί έναν πωλητή στρωμάτων νερού, τον οποίο ο Γουόρεν απεχθάνεται.

Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Χόουπ Ντέιβις, Κάθι Μπέιτς, Ντέρμοτ Μαλρόνει.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 10/5 στις 22:00

«Ηλίθιος και Πανηλίθιος Δίο» (2014) σε σκηνοθεσία Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι

Κωμωδία – Ο Λόιντ και ο Χάρι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καθώς ανακαλύπτουν ότι ο τελευταίος έχει μια κόρη που δεν γνώριζε και ξεκινούν μαζί ένα τρελό ταξίδι για να τη βρουν και να την πείσουν να του σώσει τη ζωή δωρίζοντάς του… το νεφρό της!

O Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς επιστρέφουν 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Ηλίθιος και πανηλίθιος» για να συναντήσουν δυο παλιούς τους «γνώριμους» και να τους δώσουν ξανά ζωή.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζεφ Ντάνιελς, Ρομπ Ρίγκλ, Λόρι Χόλντεν, Ρέιτσελ Μέλβιν, Στιβ Τομ.

*Alpha, Δευτέρα 10/5 στις 23:00

«Τα Κακά Παιδιά» (1995) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Περιπέτεια – Όταν ένα υπερβολικό ποσό κατασχεμένης ηρωίνης χάνεται από την αστυνομία του Μαϊάμι, οι ντετέκτιβς Λόρεϊ και Μπουρνέτ, οι πιο αταίριαστοι σε όλη την πόλη, καλούνται να λύσουν την υπόθεση πριν το FBI κλείσει το τμήμα τους. Η Τζούλι είναι το μόνο στοιχείο που έχουν, όμως εμπιστεύεται μόνο τον Λόρεϊ και καθώς αυτός δεν είναι ποτέ εκεί όταν εκείνη τον ζητάει, ο Μπουρνέτ αρχίζει να υποκρίνεται τον άνετο συνεργάτη του! Ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων αρχίζει για να μπορέσουν να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη της και ένας αγώνας χρόνου, καθώς το τρίο προσεγγίζει τη μαφία και τον υπόκοσμο για να βρουν τον «άνθρωπο» τους.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λορενς, Τέα Λεόνι

*Ant1, Δευτέρα 10/5 στις 00:30

«Θεωρίες Εγκλήματος» (2002) σκηνοθεσία Μπάρμπε Σρέντερ

Αστυνομικό θρίλερ – Ο Ρίτσαρντ και ο Τζάστιν, συμμαθητές του γυμνασίου με υψηλό δείκτη IQ και οι δύο, δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο για να διαπράξουν φόνο. Παρόλα αυτά επιλέγουν ένα τυχαίο θύμα και ενοχοποιούν για τη δολοφονία του, τον Ρέι, γνωστό ντίλερ ναρκωτικών, καθότι οι αστυνομικές αρχές θα είναι πιο εύκολο να υποψιαστούν τον τελευταίο παρά δύο γυμνασιόπαιδα.

Την υπόθεση όμως αναλαμβάνουν η δυναμική αστυνομική ντετέκτιβ Κάσι Μεριγουέδερ με τον καινούριο συνάδελφό της Σαμ Κένεντι και ένα απρόβλεπτο κυνήγι γάτας – ποντικού μόλις αρχίζει.

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Μπεν Τσάπλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Πιτ, Κρις Πεν.

*Star, Δευτέρα 10/5 στις 01:15

«Overdrive» (2017) σε σκηνοθεσία Αντόνιο Νεγκρέτ

Δράσης – Τα αδέλφια Άντριου και Γκάρετ Φόστερ είναι δύο βιρτουόζοι κλέφτες, με ειδικότητα στην κλοπή πολυτελών ή συλλεκτικών αυτοκινήτων. Η τελευταία τους παράνομη αποστολή τούς θέλει στα πλούσια προάστια της νότιας Γαλλίας, προκειμένου να βάλουν χέρι σε μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, ανυπολόγιστης αξίας. Αντί όμως να καταλήξει το αυτοκίνητο στα χέρια τους, θα είναι τελικά αυτοί που θα καταλήξουν στα χέρια του ιδιοκτήτη του, όταν απροσδόκητα τους πιάνει επ αυτοφώρω. Ο Τζάκομο Μοριέ, ο αρχιμαφιόζους που ελέγχει την περιοχή, δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ατιμώρητους. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να σώσουν τη ζωή τους, κι αυτός είναι να κλέψουν ως αντάλλαγμα μια Ferrari του 1962 – το πιο πολύτιμο αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, του αδίστακτου και επικίνδυνου αντιπάλου του.

Παίζουν: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Άνα Ντε Άρμας, Γκάια Βάις.

*Alpha, Δευτέρα 10/5 στις 01:20