Πρόσκληση σε γενική συνέλευση της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς καλεί τα μέλη του σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 μμ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την ως άνω αρχική ημερομηνία, ορίζεται ως ημερομηνία Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης η 23/06/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30πμ.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκάλεσε η πανδημία Covid-19, εκδόθηκε η από 20-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 8/20-03-2020), άρθρο 33 παρ. 2, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων οποιουδήποτε νομικού προσώπου μέσω τηλεδιάσκεψης. Βάσει των ανωτέρω, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στη διαδικτυακή πλατφόρμα Zoom.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, έχουν ως ακολούθως:

  • 1η τροποποίηση προϋπολογισμού τρέχοντος έτους (2021)
  • Όποιο άλλο θέμα προταθεί και εγκριθεί από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Για τη συμμετοχή σας στη διαδικτυακή Συνέλευση θα χρειαστεί να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

1. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο ausmkastoria@gmail.com με θέμα “Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση”. Στο μήνυμα αναφέρετε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

2. Την ημέρα της Συνέλευσης θα λάβετε μέσω email τον κωδικό και τον σύνδεσμο (link) σύνδεσής σας στην πλατφόρμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Zoom από το link: https://zoom.us/download (Zoom Client for Meetings). Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να εγγραφούν στην πλατφόρμα με τα ονοματεπώνυμα τους, για να μπορέσει ο διαχειριστής να εγκρίνει τη συμμετοχή τους. Θα χρειαστεί καλή σύνδεση στο internet, κάμερα και μικρόφωνο. Διαχειρίστρια της τηλεδιάσκεψης θα είναι η Γραμματέας του σωματείου, η οποία θα έχει την πλήρη εικόνα και τον έλεγχο της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.

Τεχνική βοήθεια για οποιοδήποτε θέμα, θα είναι διαθέσιμη από τον διοικητικό υπάλληλο του Κέντρου Ημέρας, (τηλέφωνο επικοινωνίας 2467025336 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00).

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ

Εξόφληση συνδρομής μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού των 20€, για κάθε ανεξόφλητο έτος, στον τραπεζικό λογαριασμό GR72 0172 2480 0052 4804 6915 593 της Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ-ΔΙΑΧΥΤ”. Ως αιτιολογία κατάθεσης αναγράφεται “ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΤΟΥΣ {ΕΤΟΣ}”.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη συνεργασία.

Για κάθε διευκρίνιση, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση

το Διοικητικό Συμβούλιο