Ευχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος Σάκη Μπέζα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πλήθος συλλυπητηρίων και μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνοιας στο μεγάλο πένθος που βιώσαμε και βιώνουμε από την απώλεια του λατρεμένου μας Σάκη.

Σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας με τα ζεστά σας λόγια, την σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας. Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε – έως και την ώρα τούτη – να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας παιδιού, αδερφού, και θείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά Μέσα Επικοινωνίας καθώς και το Δ.Σ. της κοινότητας Μανιάκων που με τις ανακοινώσεις τους και τα μηνύματα αγάπης προς το Σάκη, μας συμπαραστάθηκαν.

Ιδιαίτερος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς καθώς και το προσωπικό του ΕΚΑΒ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τις πολύτιμες υπηρεσίες την φροντίδα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Θα τον θυμόμαστε με το γλυκό του χαμόγελο, τη βαθιά του ενσυναίσθηση και τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του. Αγαπημένε μας Σάκη, Καλό σου ταξίδι…