Ανανεωμένος και χαμογελαστός ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης υποδέχτηκε τη Νικολέτα Κανάκη από το στο θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό με την παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων».
Η sold out παράσταση των δύο τελευταίων ετών σε σκηνοθεσια Σπύρου Παπαδόπουλου συνεχίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Ο Πιέρ Μπροσάν (τον οποίο υποδύεται στο έργο) άνοιξε το σπίτι του στη δημοσιογράφο του www.18-24.gr και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης άνοιξε την καρδιά του, σε μια φιλική συζήτηση μιλώντας για όλα. Χαλαρός, ευδιάθετος και πάντα με την ευγένεια και το χιούμορ που τον διακρίνει ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην παράσταση, την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής αλλά και τα ταξίδια.
Πότε πήγε για πρώτη φορά μόνος του διακοπές; Ποιο είναι το πιο πρόσφατο ταξίδι που έκανε και ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός;
Τι σημαίνει γι’ αυτόν το θεατρικό σανίδι; Πως νιώθει όταν βρίσκεται στη θέση του θεατή; Τι θα του έλεγε ο Σάκης Μπουλάς αν τον έβλεπε στο «Δείπνο Ηλιθίων»; Και ποια είναι τα επόμενα σχέδια του;
Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…




![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)







![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)





![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

