Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας, λόγω πανδημίας, ο αυθεντικός μαραθώνιος επιστρέφει, με το νέο σύνθημα #iAMAuthentic,ότι δηλαδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως και ο Μαραθώνιος της Αθήνας.
Η δική μας αθλήτρια Σόνια Τσεκίνι, που αποτελεί παράδειγμα ζωής για όλους μας, κατάφερε με απαράμιλλη δύναμη ψυχής να τερματίσει 4η στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με χρόνο 2:52:35, μόλις 1 λεπτό πίσω από τη θέση του χάλκινου μεταλλίου!

















![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

