Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στη λίμνη της Καστοριάς, αγώνες θαλάσσιου σκι, από τον νεοσύστατο Όμιλο θαλασσίου Σκι Καστοριάς.

Οι αγώνες, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι, έδωσαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους αθλητές, να απολαύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όμορφο τοπίο της φθινοπωρινής λίμνης Ορεστιάδας.

Οι διοργανωτές, δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίηση τους τόσο για τον αριθμό των συμμετεχόντων, όσο και για το υψηλό επίπεδο του αγώνα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Στόχος των διοργανωτών είναι η καθιέρωση του συγκεκριμένου αγώνα στο πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Σταύρος Θεοδοσόπουλος συγχαίρει όλους τους αθλητές “Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα για εμας τους ανθρώπους που αγαπάμε το σκι και είναι η ίδια μας η ζωή ! Μετά από καιρό ένα νέο ξεκίνημα ο πολύ όμορφος αγώνας με ολά αυτά τα νέα παιδιά να δίνουν λάμψη και ζωντάνια στο νερό τς λίμνης ! Τα χαμόγελα όλων και η χαρά ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους μας!!! Ένα μεγάλο μπράβο κ ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήταν λίγο για να εκφράσουμε αυτό που νοιώσαμε σήμερα!!! Συγχαρητήρια σε όλους και πάντα τέτοιες επιτυχίες και όμορφες διοργανώσεις!!τα καλύτερα έρχονται…”

Οι παρακάτω αθλητές αγωνίστηκαν στο slalom και στο wakebord

Παίδων
Θεοδότη Ταλίδου
Μάρκος Αναστασίου

Κορασίδων
Αναστασία Παπαστεφάνου

Γυναικών
Κρίστυ Παπαβασιλείου
Μαρία Παπαδοπούλου
Θεοδώρα Χασιώτη

Ανδρών
Γιάννης Αναστασίου
Αλέξανδρος Λιάπης
Κωνσταντίνος Σαλαγιάννης
Σωκράτης Καταφυγιώτης
Κωνσταντίνος Κακαγιάννης
Θάνος Βλάχος
Δημήτρης Μιχιτσόπουλος

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες