Άνδρας παρενόχλησε ανήλικες μαθήτριες στην Καστοριά

Άνδρας παρενόχλησε με σεξουαλικά υπονοούμενα δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη, περίπου στις 6 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, την ώρα που τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φροντιστήριο τους, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών (σύμφωνα με τις περιγραφές), τους “έκοψε” τον δρόμο με το αυτοκίνητο του, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε τα σεξουαλικά υπονοούμενα, επαινώντας μάλιστα και το μόριο του. Δεν δίστασε να ζητήσει από την μια μαθήτρια να του στείλει φωτογραφίες της και να του δώσει το τηλέφωνό της.

Ευτυχώς μία μαθήτρια, χάρη στην ψυχραιμία της, έβγαλε αμέσως το κινητό της τηλέφωνο, φωτογράφισε το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας  (η φωτογραφία απεικονίζει ένα ακριβό αυτοκίνητο) και πήρε τηλέφωνο την μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία Καστοριάς.

Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε  εδώ. Ο άνδρας ενώ ξεκίνησε να φεύγει, όταν είδε ότι τον φωτογράφισαν, ξαφνικά αποφάσισε να γυρίσει πίσω. Μπήκε στο παρκινγκ του εμπορικού κέντρου που είχαν φτάσει ήδη οι μαθήτριες και άρχισε να μαρσάρει το αυτοκίνητο του και να βρίζει τις ανήλικες.

Τρομαγμένες οι δύο κοπέλες ανέβηκαν στο φροντιστήριο και πήγαν κατευθείαν στο μάθημα τους. Όταν ύστερα από λίγη ώρα, οι καθηγητές τους έμαθαν τι είχε συμβεί, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι είχαν ήδη προσαγάγει τον ύποπτο και ενεργήθηκαν τα νόμιμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όταν συζητήθηκε το περιστατικό στο φροντιστήριο και άλλοι μαθητές μίλησαν για την περίεργη συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.