Πολλά χρόνια πάνε, σίγουρα πάνω από 30, όσο εγώ γνωρίζω, που το συγκεκριμένο μνημείο είναι εγκαταλειμμένο στην φθορά του χρόνου.
Σ΄ αυτό το διάστημα, κάποιες φορές έγινε καθάρισμα των χόρτων και αρκετές (δυο τρεις απ’ ότι έχω δει) η υπηρεσία στην οποία ανήκει φροντίζει, άλλοτε να τοποθετεί πινακίδα επικινδυνότητας η να αλλάζει την περίφραξη, όσο πάει και “καλλίτερη”, ψηλότερη, σταθερότερη με περισσότερο τσιμέντο.
Αναρωτιέμαι τελικά αν τους ενδιαφέρει η συντήρησή του η απλά το κλείνουν για να μη γίνει κάποιο ατύχημα και … “βρούμε και κάνα μπελιά μπέτσκα μου”
Vasilis Papazoglou























![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-218x150.jpg)












![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

