Πανελλήνιες: Tα θέματα σε Υγιεινή, Υπολογιστές, ΑΟΔ και στοιχεία μηχανών

Συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο (11/6) οι Πανελλήνιες 2022 με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.

Οι Πανελλήνιες 2022 συνεχίζονται, το Σάββατο (11/06), με τους υποψήφιους από τα Επαγγελματικά Λύκεια να εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα, δηλαδή στην Υγιεινή, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών, στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και στα Στοιχεία Μηχανών.

Πάντως, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων παραμένει σε ισχύ ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού.

Οι τίτλοι τέλους των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) έπεσαν χθες, Παρασκευή 10 Ιουνίου ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ έχουν ακόμη μια εβδομάδα, δηλαδή μέχρι τις 17 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Τα θέματα ΕΠΑΛ

Δείτε τα θέματα Υγιεινής ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα προγραμματισμού υπολογιστών ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα ΑΟΔ ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα στοιχεία μηχανών ΕΔΩ