Έγραψε ιστορία η Έλενα Χατζηλιάδου στην Μαδρίτη όπου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από συγκλονιστική εμφάνιση
Τρίτη και φαρμακερή για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που πριν από λίγο κέρδισε στον τελικό των +68κ. του παγκόσμιου πρωταθλήματος καράτε στη Μαδρίτη, τη Γιαπωνέζα Αγιούμι Ουεκέσα για να πάρει και τη ρεβάνς του χαμένου τελικού πριν από δύο χρόνια στο Λινζ.
Η Χατζηλιάδου ήταν εξαιρετική στον τελικό απέναντι στην Ουεκέσα την οποία και νίκησε με 3-0 στα σημεία!
Για την Ελλάδα, αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος τίτλος φέτος σε Ολυμπιακό άθλημα, μετά το χρυσό της Άννας Κορακάκη στη σκοποβολή και του Λευτέρη Πετρούνια στην ενόργανη γυμναστική.









![“Μια Πόλη για Όλους” – Μια εκδήλωση με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/12/arth_051225-100x70.jpg)








![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

