Έσωσαν ελεφαντίνα με ΚΑΡΠΑ πηδώντας πάνω της – [video]

Η μαμά ελεφαντίνα, μαζί με το μικρό της, γλίστρησαν σε έναν τσιμεντένιο αγωγό μετά από δυνατή βροχή στην κεντρική Ταϊλάνδη. Η προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή υπήρξε αν μη τι άλλο συγκινητική.

Μια συγκλονιστική στιγμή αποθανάτισε κάμερα από την προσπάθεια κτηνιάτρων σε πάρκο στην Ταϊλάνδη να επαναφέρουν στη ζωή έναν θηλυκό ελέφαντα που έπεσε σε αποχέτευση.

Η καταιγίδα είχε κάνει το γρασίδι βρεγμένο και λασπωμένο, με αποτέλεσμα ο ελέφαντας και το μικρό του να γλιστρήσουν και να πέσουν σε τρύπα βάθους… 7 μέτρων.

Το ζώο από την πτώση χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ευτυχώς όμως στο σημείο έφτασαν άμεσα κτηνίατροι για τις πρώτες βοήθειες, αλλά και ένας γερανός για να απεγκλωβίσει τους ελέφαντες από την τρύπα.

Χρειάστηκε μια τρίωρη επιχείρηση για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τους ελέφαντες, ενώ στη συνέχεια με αυταπάρνηση οι γιατροί πάλεψαν να επαναφέρουν στη ζωή τη μητέρα.

Όταν ο γερανός τράβηξε τους ελέφαντες από την λασπωμένη αποχέτευση, οι κτηνίατροι ξεκίνησαν να πηδούν με δύναμη πάνω στο σώμα της – για να την κάνουν ΚΑΡΠΑ – και πράγματι κατάφεραν να την ξυπνήσουν.

Δείτε το video: