Ελληνίδα γιαγιά κάλεσε τους αστυνομικούς επειδή δεν έτρωγε ο εγγονός της

Η Άμεση Δράση έχει έρθει αντιμέτωπη με πάρα πολλά ευτράπελα, όμως κάποια αγγίζουν τα όρια του σουρεαλισμού.

Σε μία ακόμα εμφάνισή του, ο συνδικαλιστής Αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε μιλώντας στο MEGA στα απίστευτα και όμως αληθινά περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η άμεση δράση.

Ανάμεσα σε αυτά, και η ιστορία μιας προφανώς απεγνωσμένης ελληνίδας γιαγιάς, η οποία είδε και απόειδε για να ταΐσει το εγγόνι της και όταν η υπομονή της εξαντλήθηκε κάλεσε την άμεση δράση για να… φάει το φαγητό του.

Μια άλλη ιστορία που διηγήθηκε ο κ. Μπαλάσκας είναι αυτή μιας μοναχικής κοπέλας, η οποία ήταν στο Παγκράτι και πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας. «Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε στους αστυνομικούς “ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της», ανέφερε.

«Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται πως ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σε ένα άλλο σουρεάλ και λίγο creepy περιστατικό, μια 75χρονη κάλεσε την αστυνομία γιατί την ενοχλούσαν κάθε βράδυ ο… νεκρός πατέρας και η γιαγιά της, ενώ μία ακόμα από τις κλήσεις που δέχτηκε η άμεση δράση, αφορούσε τα απλωμένα εσώρουχα μιας γειτόνισσας τα οποία… ενοχλούσαν.

Δείτε το video: