Το κούρεμα που θα σε κάνει ψηλότερη λέγεται Clavicut – Tαιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η νέα τάση στα γυναίκεια κουρέματα για το φθινόπωρο του 2022, ονομάζεται Clavicut και είναι αυτό το κούρεμα που σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη.

Αυτό το bob που ξεπερνά την κλείδα -εξ ου και το όνομα «clavicut» είναι ένα κούρεμα που αδυνατίζει τη σιλουέτα και ενισχύει τη λάμψη και την ένταση του μήκους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το clavicut το bob κούρεμα που περικλείει τις κλείδες, με μια ελαφριά κλιμάκωση εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα για το φθινόπωρο του 2022. Φυσικά και δεν είναι περίεργο, γιατί αυτό το χτένισμα με τις μπροστινές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο -το γεωμετρικό αποτέλεσμα του και η ελαφριά κλιμάκωση προς τα εμπρός είναι τα χαρακτηριστικά που το διακρίνουν- ενισχύει τη φυσιογνωμία σχεδόν κάθε προσώπου και γι’ αυτό ξεπερνά όλα τα υπόλοιπα σε δημοτικότητα, ειδικά όταν θέλεις ένα κούρεμα που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη. Και ναι το συγκεκριμένο μπορεί να το καταφέρει αυτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @clavicut

Οι λόγοι για τους οποίους το clavicut είναι το must-have hair style της εποχής.

Το τέλειο μήκος
Είναι το ιδανικό μήκος για να ένα bob κούρεμα χωρίς να «κοντύνεις» τη σιλουέτα σου. Οι κομμωτές λένε ότι το μήκος των μαλλιών είναι αντιστρόφως ανάλογο του ύψους –ή του πόσο ψηλή θέλεις να φαίνεσαι. Για να το πούμε λίγο πιο συγκεκριμένα, ένα XL χτένισμα κινδυνεύει να είναι δυσανάλογο και, αντί να αδυνατίζει, κάνει τη φιγούρα μας να φαίνεται πολύ μικρότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παρόλο που τα μικρά κοκαλάκια είναι τα πιο κομψά, τα μακριά κοκαλάκια είναι επίσης τέλεια. Για τους λάτρεις των μακριών μαλλιών, η κλείδα είναι το όριο που δεν πρέπει ποτέ να ξεπεραστεί, και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφεύγεις τους υπερβολικούς όγκους και να επιλέξεις λεία, πειθαρχημένα μαλλιά

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου
Αυτό το χτένισμα είναι αρκετά εύκολο και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου. Το clavicut είναι ιδανικό για στρογγυλά ή και τετράγωνα πρόσωπα, επειδή δημιουργεί την αίσθηση ενός σμιλευμένου οβάλ προσώπου.

Ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ίσια μαλλιά, αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό αν θέλεις να έχεις κομψά μαλλιά. Αποκτώντας ένα τόσο κομψό και διαχρονικό look, ο όγκος απαλύνεται και αναδεικνύεται η λάμψη των μαλλιών μας. Το ίσιο και το κομψό πάνε πάντα μαζί.

Το μοντέρνο κλασσικό
Πρόκειται για ένα «dejavù κούρεμα» το clavicut θυμίζει το μεσαίου μήκους –τουλάχιστον για τους παλιούς millennials- το lob κούρεμα που είχε η Gwyneth Paltrow πριν από 10 και πλέον χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara (@lamod.kn)