Απάντηση του συλλόγου Eστίασης Καστοριάς σε ανάρτηση συναδέλφου

Με αφορμή ένα post σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είμαστε «αναγκασμένοι» σαν ΔΣ Εστίασης να ασχοληθούμε με ένα θέμα που πήρε έκταση και μας προσβάλλει τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κάθε ΔΣ έχει συσταθεί αφού προηγουμένως έχει ψηφιστεί από τα ΜΕΛΗ του. Το συγκεκριμένο post είναι από ΜΗ ΜΕΛΟΣ του συλλόγου που προφανώς ενεργεί ατομικά και μάλλον δεν ενημερώνεται σωστά για την εκάστοτε νομοθεσία.

Οι ενέργειες που έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια από το ΔΣ Εστίασης Καστοριας δεν είναι δυνατόν να αναιρούνται και να ακούγονται κακεντρεχή σχόλια από Μη Μέλος του Συλλόγου που μας θυμήθηκε μετά από ένα πρόστιμο για μια παρανομία του.

Για θέματα που αφορούν ελέγχους δεν θα απαντήσουμε καν. Όλες οι επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνο, τους δέχονται καθημερινά , είναι νομότυπες και με αυτόν τον τρόπο έχουν περιορίσει τα πρόστιμα.

Το επιχειρείν είναι μια δραστηριότητα που χρειάζεται προσωπικό χρόνο, συνεχή ενημέρωση, καθημερινή τριβή και στήριξη από τα μέλη του εκάστοτε Συλλόγου.

ΥΓ. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με post και ειδικά ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ μας. Τα τηλέφωνα μας είναι συνέχεια ανοιχτά για να αφουγκραζόμαστε τον παλμό και τις ανησυχίες του κλάδου μας.

Με τιμή προς τα ΜΕΛΗ ΜΑΣ το ΔΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΝΤΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ. ΑΞΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΗ. ΠΥΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΡΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΙΚΟΣ


Διαβάστε ακόμα:

Ερώτηση επιχειρηματία προς τον Σύλλογο Εστίασης Καστοριάς