Ένα ελληνικό τουριστικό βίντεο στην κορυφή του κόσμου

Μια μοναδική περιπέτεια εποχής με φόντο την Κρητική ύπαιθρο και την ζωή στο νησί τον προηγούμενο αιώνα σάρωσε τα χρυσά βραβεία σε κάθε γωνιά του Πλανήτη!

Το «Future Looks Bright”, ένα διαφημιστικό βίντεο που δημιούργησε η Xperience More για γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο στην 34η Απονομή των World Tourism Film Awards που πραγματοποιήθηκαν στο επιβλητικό Caixa Forum στην Βαλένθια της Ισπανίας από την επίσημη διοργάνωση της CIFFT!

Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους που εξιστορεί την ζωή ενός αγροτικού ζευγαριού της Κρήτης πριν από 100 χρόνια, όταν ανακαλύπτουν στο χωράφι τους κάτι το αναπάντεχο! Προς στιγμή, ελπίζουν ότι πρόκειται για αντικείμενο αξίας αλλά μετά από μελέτη σε βιβλία εποχής και έγγραφα από τον πραματευτή του χωριού, ανακαλύπτουν πως πρόκειται για μια ξακουστή χρονομηχανή η οποία έμελλε να πέσει στο διάβα τους!

Το βράδυ πέφτει στο χωριό και το ζευγάρι παίρνει την μεγάλη απόφαση! Θα ταξιδέψει στο μέλλον! Μετά από ένα παράτολμο ταξίδι, η ιστορία τους προσγειώνει σε μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας, εκείνη του Καβρού στην Αργυρούπολη Χανίων! Οι ήρωες μας έρχονται αντιμέτωποι με μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα! Το πέρασμα των χρόνων άλλαξε τα πάντα… όχι όμως το πιο βασικό! Την Κρητική φιλοξενία η οποία τους οδηγεί στο να γνωριστούν και να ερωτευτούν από την αρχή!

Το σενάριο και την σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφουν οι γνωστοί δημιουργοί των viral βίντεο του «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τις Κρητικές γιαγιάδες, Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου οι οποίοι παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής και παρέλαβαν το σημαντικότερο τουριστικό βραβείο στον Κόσμο εκ μέρους της Ελλάδας !

Η πρωτιά, προέκυψε μετά από μια σαρωτική πορεία σε διεθνή φεστιβάλ από όπου απέσπασε χρυσά βραβεία (Νότια Αφρική, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία κ.α), ανεβαίνοντας συνεχώς στην παγκόσμια κατάταξη.

Απολαύστε το βίντεο: