Σύλλογος “Μαζί σου”: Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Σκρουτζ.

O Σύλλογος γονέων ,παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών “Μαζί σου” σε συνεργασία με την Steve.W.Agency παρουσιάζουν: Τα Μαγικά Χριστούγεννα του Σκρουτζ.

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας τσιγκούνης και σπαγκοραμμένος ηλικιωμένος, που δεν αισθάνεται συμπόνια για κανέναν, καθώς στο μυαλό του οι άνθρωποι υπάρχουν μόνο για να του προσφέρουν χρήματα. Απεχθάνεται τα Χριστούγεννα και όλους όσους χαίρονται με τις γιορτές.Τα πάντα ανατρέπονται όμως στη ζωή του, όταν την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Σκρουτζ δέχεται έναν απρόσκλητο επισκέπτη: το φάντασμα του νεκρού συνεργάτη του, Τζέικομπ Μάρλεϊ -ήταν το ίδιο τσιγκούνης και μίζερος με εκείνον- το οποίο θα τον προειδοποιήσει να δει τα πράγματα ο Σκρουτζ, που τον προειδοποιεί να αλλάξει χαρακτήρα για να μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν.Στη συνέχεια, τον επισκέπτονται τα τρία φαντάσματα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος και του υποδεικνύουν τα λάθη του, βοηθώντας τον να αγγίξει τη μετάνοια. Μετά την εμπειρία αυτή, ο πρώην εκμεταλλευτής Σκρουτζ γίνεται κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος και μετατρέπεται στον μεγαλύτερο ευεργέτη της πόλης του.Ο ίδιος πίστευε σε μία «φιλοσοφία Χριστουγέννων», δηλαδή ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων πρέπει να κυριαρχεί όλο τον χρόνο στις σχέσεις των ανθρώπων.

Σας περιμένουμε όλους Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με ώρες παραστάσεων 17:00 μ.μ & 19 30 στο Limneon Resort Hotel & Spa Kastoria – Greece

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει