Εκδήλωση Fur Vision με τις νέες τάσεις μόδας 2018/19 από την Saga Furs

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Fur Vision της Saga Furs, στην οποία παρουσιάστηκαν οι τάσεις μόδας για την επόμενη σεζόν. Η εκδήλωση αυτή, προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης της σχεδιαστικής ομάδας του Saga Furs Design Center με κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, σε μονόωρες προσωπικές συναντήσεις, ώστε να μπορέσει η κάθε μία να συζητήσει και να αναπτύξει τις ιδέες της πάνω στις νέες τεχνικές του σχεδιαστικού κέντρου για την ερχόμενη σεζόν 2018/19.

Τα δείγματα των τεχνικών που παρουσιάστηκαν ήταν αυτά που παρουσιάστηκαν στις αντίστοιχες εκδηλώσεις στις διεθνείς πρωτεύουσες μόδας, στο Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Χονγκ Κονγκ και αλλού, με απώτερο στόχο την παροχή έμπνευσης, τεχνικής κατάρτισης και λοιπών πληροφοριών γι αυτά.

Οι επιχειρήσεις που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν τεχνικές πάνω στις αλεπούδες, τα Finnraccoon και τα μινκ και να συζητήσουν το πώς αυτά μπορούν να μετατραπούν σε μόδα, στα πλαίσια των δικών τους κολεξιόν.

Εισηγήτρια ήταν η κα Thea Larsen, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Σχεδιαστικού Κέντρου και η κα Naja Moeller, Εξειδικευμένη Σχεδιάστρια Μόδας και Γουνοποιός.

Saga Furs