Δυναμική η κινητοποίηση των μηλοπαραγωγών της Καστοριάς – [φωτογραφίες – video]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η πρώτη κινητοποίηση  των μηλοπαραγωγών της Καστοριάς, με συγκέντρωση  στην γεφυροπλάστιγγα του Κεφαλαρίου και συμβολική πορεία με τα τρακτέρ έως τον κυκλικό κόμβο της Χλόης.

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη οι μηλοπαραγωγοί, είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, με αποκορύφωμα την κινητοποίησή κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καστοριά!!!

Η ανακοίνωση τους:

“Οι αρμόδιοι να είναι σίγουροι ότι οι μηλοπαραγωγοί της Καστοριάς ΔΗΛΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!! ΄ΟΛΟΙ θα είναι την Κυριακή στην γεφυροπλάστιγγα του Κεφαλαρίου. Αυτή είναι η πρώτη κινητοποίηση. Σε περίπτωση που δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την ενίσχυση των μηλοπαραγωγών στην Καστοριά και το ύψος αυτής, είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, με αποκορύφωμα την κινητοποίησή μας κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καστοριά!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!”

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Θωμά Μάνου και του Δαμιανού Παπαϊωάννου:

Δείτε το video από την πορεία των τρακτέρ στον κόμβο της Χλόης:

Φωτογραφίες:

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Θωμά Μάνου και του Δαμιανού Παπαϊωάννου:

Δείτε το video από την πορεία των τρακτέρ στον κόμβο της Χλόης: