Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καστοριάς εκφράζει την οργή του, αλλά και την βαθιά του θλίψη για τη μεγάλη τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Είναι όμως πολύ μικρή η παρουσία του σταθμάρχη για να σηκώσει όλο το ανάθεμα και τις ευθύνες. Γιατί είναι ο τελευταίος σε μία μεγάλη αλυσίδα ευθυνών που πάει και πολύ πίσω και πολύ ψηλά.
Γιατί ο σταθμάρχης ήταν το λάθος. Όχι όμως και η αιτία του.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Ανείπωτη η θλίψη μας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ


![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-218x150.jpg)







![Ιχνηλατώντας το μοναδικό Σπήλαιο του Δράκου στην Καστοριά – [video]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/03/vd_140326-100x70.jpg)






![Oι Τσιπουράδες της Καστοριάς με τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/mpouzeria_26-100x70.jpg)
![Παραδοσιακά γιόρτασαν οι Παλιοί Πρόσκοποι & οι Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς – [φωτογραφίες]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2026/02/prsk_230226-100x70.jpg)

