6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Monte Carlo» (2011) σκηνοθεσία Τόμας Μπεζούτσα

Ρομαντική κομεντί – Μια νεαρή γυναίκα, η νευρική θετή αδελφή της και η καλύτερη της φίλη χρησιμοποιούν τις οικονομίες τους για ένα παλιό τους όνειρο: διακοπές στο Παρίσι. Τίποτα όμως δεν πάει καλά, κι αποφασίζουν να νοικιάσουν δωμάτιο σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, μήπως αλλάξει η τύχη τους. Μια από αυτές όμως περνιέται για πλούσια βρετανίδα κληρονόμος, και χωρίς να το καταλάβουν, βρίσκονται σε περιπέτειες με φόντο το Μόντε Κάρλο.

Παίζουν: Σελένα Γκόμεζ, Κέιτι Κάσιντι, Λέιτον Μέστερ, Άντι ΜακΝτάουελ, Κόρι Μοντέιθ

*Open, Τρίτη 28/03 στις 21:00

«Τριστάνος και Ιζόλδη» (2006) σκηνοθεσία Κέβιν Ρέινολντς

Ιστορική – Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο Λόρδος Μάρκε από την Κορνουάλη, με επικεφαλής τον προστατευόμενο ιππότη του Τριστάνο, επιχειρεί να συνασπίσει τις αγγλικές φυλές προκειμένου να απαλλαγούν από την κυριαρχία των Ιρλανδών. Όμως ο Τριστάνος ερωτεύεται παράφορα την Ιζολδη, κόρη του Ιρλανδού βασιλιά.

Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Σοφία Μάιλς, Ρούφους Σιούελ, Χένρι Καβίλ

*ΕΡΤ2, Τρίτη 28/03 στις 22:00

«Από Μηχανής» (2014) σκηνοθεσία Άλεξ Γκάρλαντ

Δραματική Μυστηρίου – Ένας δισεκατομμυριούχος προγραμματιστής, θα φέρει έναν από τους υπαλλήλους του στην πολυτελή κατοικία του για να συμμετάσχει σε ένα πείραμα, που θα αφορά στην τελευταία του εφεύρεση, ένα εξαιρετικά προηγμένο θηλυκό ρομπότ, που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη…

Παίζουν: Ντόνολ Γκλίσον, Όσκαρ Ισαάκ, Αλίσια Βικάντερ.

*Alpha, Τρίτη 28/03 στις 22:40

«Σε Κατάσταση Πολιορκίας» (1992) σκηνοθεσία Άντριου Ντέιβις

Δράσης- Όταν το ολιγομελές πλήρωμα του ιστορικού θωρηκτού Μιζούρι δέχεται επίθεση από ομάδα τρομοκρατών με στόχο το πυρηνικό του απόθεμα, ο Κέισι Ράιμπακ, ο σιωπηλός μάγειρας του πλοίου, που υπήρξε κάποτε ένας παρασημοφορημένος ήρωας, αναγκάζεται να αποκαλύψει το γενναίο παρελθόν του και να δώσει τώρα τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Παίζουν: Στίβεν Σιγκάλ, Τόμι Λι Τζόουνς, Γκάρι Μπιούσι

*Open, Τρίτη 28/03 στις 23:30

«Ντετέκτιβ Ζώων 2: Χαμός στη Ζούγκλα» (1995) σκηνοθεσία Στιβ Όντεκερκ

Κωμωδία – Ο ντετέκτιβ ζώων, Ace Ventura, επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει ως την Αφρική για να να φέρει σε πέρας μια πολύ σημαντική αποστολή, να διερευνήσει την εξαφάνιση μιας σπάνιας, λευκής νυχτερίδας, που είναι ιερή για μια φυλή της χώρας.

Πρέπει να ταξιδέψει μέχρι την Αφρική με τον εξερευνητή Φάλτον Γκρίνγουολ και να βρει την ιερή νυχτερίδα. Διαφορετικά θα ξεσπάσει ένας τραγικός πόλεμος ανάμεσα στις φυλές Γουαχότο και Γουαχάκι τον οποίο μόνο το ιερό πτηνό μπορεί να αποτρέψει.

Η ζούγκλα θα γίνει φίλος ή εχθρός του; Κροκόδειλοι, μαϊμούδες και μια αρχαία φυλή δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό! Θα καταφέρει να φέρει σε πέρας και αυτή την αποστολή του;

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Ίαν Μακνίς, Σίμον Κάλοου, Μπομπ Γκάντον, Σόφι Οκοντέντο.

*Mega, Τρίτη 28/03 στις 01:20

«Annabelle» (2014) σκηνοθεσία Τζον Λεονέτι

Θρίλερ – Ο Τζον Φορμ πιστεύει ότι έχει βρει το τέλειο δώρο για την έγκυο σύζυγό του, Μία, μια όμορφη, σπάνια vintage κούκλα, που φοράει ένα υπέροχο λευκό νυφικό.

Η χαρά της Μία όμως για την απόκτηση της κούκλας Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ. Μια τρομακτική βραδιά το ζευγάρι δέχεται μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών.

Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle

Παίζουν: Άναμπελ Γουόλις, Γουόρντ Χόρτον, Τόνι Αμεντόλα, Κέρι Ο΄Μάλει

*Star, Τρίτη 28/03 στις 01:30