Από την Καστοριά έφευγαν οι τρεις δήμαρχοι που πήρε το αυτοκίνητo τους φωτιά

Κανένας δεν τραυματίστηκε

Γλίτωσαν τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά λίγο μετά τους Σοφάδες Καρδίτσας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος, μαζί με τη δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στεργίου και τη δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, επέστρεφαν από την κηδεία του πατέρα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στην Καστοριά, όταν λίγο μετά τους Σοαφάδες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος, άρχισε να βγάζει καπνούς σύμφωνα με το LamiaReport.

«Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως το αμάξι άρχισε να βγάζει καπνούς», είπε ο Δήμαρχος Δομοκού, ο οποίος έβγαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και βγήκε από αυτό μαζί με τις συναδέλφους Δημάρχους. Προσπάθησε με πυροσβεστήρα με τη βοήθεια και διερχόμενων οδηγών να σβήσουν τις φλόγες χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Κανείς από τους ανθρώπους που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν κινδύνευσε αλλά ούτε κάποιος άλλος διερχόμενος και η φωτιά περιορίστηκε στο όχημα.

pyrkagiaA002pyrkagiaA003__1_pyrkagiaA012