7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Σκιά» (2018) σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού

Περιπέτεια – Η ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω.

Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια.

Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα.

Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες.

Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Παίζουν: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γκουαν Ξιαοτόνγκ.

*Open, Δευτέρα 29/05, στις 21:00

«Λέσχη Νέων Δισεκατομμυριούχων» (2018) σκηνοθεσία Τζέιμς Κοξ

Βιογραφική – Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή απίστευτη ιστορία του φιλόδοξου επιχειρηματία Τζο Χαντ του οποίου η εταιρεία στην οποία συμμετείχαν εύποροι νέοι άντρες από το Μπέβερλι Χιλς αναπτύχθηκε μέσω του «Σχήματος Πόντσι», με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το καλοκαίρι του 1984, όταν τελικά θα βρεθούν στο στόχαστρου του νόμου και ολόκληρη η αυτοκρατορία που είχαν στήσει γεμάτη λάμψη, χρήμα, σεξ και δόξα θα αποβεί μοιραία υπό το βάρος της ίδιας τους της απληστίας.

Μια συναρπαστική ταινία που απογειώνεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες του λαμπερού Άνσελ Έλγκορτ τον οποίο γνωρίσαμε στο Baby Driver και του πάντα εξαιρετικού Κέβιν Σπέισι.

Παίζουν: Άνσελ Έλγκορτ, Kέβιν Σπέισι, Tάιρον Έγκερτον, Έμμα Ρόμπερτς, Τζέρεμι Ίρβιν, Τζουν Νέλσον

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 29/05, στις 22:00

«Άτακτος Παππούς» (2016) σκηνοθεσία Νταν Μέιζερ

Κωμωδία – Λίγο πριν από τον γάμο του, ο Τζέισον πείθεται από τον πρόσφατα χήρο παππού του να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι αναψυχής που ξεφεύγει πέρα από κάθε μέτρο.

Ο θρυλικός Robert De Niro υποδύεται τον πιο αντισυμβατικό παππού, ειδικά σε σχέση με τον ίδιο του τον εγγονό τον οποίο ενσαρκώνει ο ανερχόμενος Zac Efron (That Awkward Moment) .

Ο μετρημένος Τζέισον Κέλι δέχεται να κάνει το ταξίδι με τον παππού του, Ντικ, τον ακόλαστο πρώην αξιωματικό του στρατού με κρυφή ατζέντα. Προορισμός τους η Φλόριντα. Για την κατάληξη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζακ Έφρον, Τζούλιαν Χιου, Όμπρι Πλάζα, Ντέρμοτ Μαλρόνι, Άνταμ Πέιλι, Τζέισον Μαντζούκας, Μο Κόλινς, Ζόι Ντόιτς.

*Alpha, Δευτέρα 29/05, στις 22:40

«Σε Επιφυλακή» (2006) σε σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Δράσης Μυστηρίου – Ο Μάικλ Ντάγκλας πρωταγωνιστεί με τον Κήφερ Σάδερλαντ, την Εύα Λογκόρια και την Κιμ Μπεισινγκερ στην ταινία “Σε Επιφυλακή”, ένα πολιτικό θρίλερ γεμάτο δράση, ένταση και μυστικά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν για κανένα λόγο.

Όταν ένα στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών βρίσκεται δολοφονημένος , τα στοιχεία της δολοφονίας στρέφουν τις υποψίες στον πράκτορα Πιτ Γκάρισον , ο οποίος επί χρόνια έχει αποδείξει την αξία του και βρίσκεται πολύ κοντά στο προεδρικό ζεύγος.

Η προδοσία που εξελίσσεται στις τάξεις των μυστικών υπηρεσιών έχει σαν στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο και ο πρώην συνάδελφος και πρώην καλός φίλος του Πιτ, Ντέβιντ Μπρεκινριτζ (Κιφερ Σαδερλαντ) διεξάγει την έρευνα, αποφασισμένος να φτάσει στον ένοχο.

Ο Γκάρισον έχει ένα ατράνταχτο άλλοθι για να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αφού εμπλέκει άμεσα την Πρώτη Κυρία (Κιμ Μπεισινγκερ).

Πρέπει λοιπόν να βρει πρώτος αυτός τον ένοχο πριν οι μυστικές υπηρεσίες τον συλλάβουν για μια δολοφονία και ως ύποπτο προδοσίας.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Κίφερ Σάδερλαντ, Έβα Λονγκόρια, Κιμ Μπάσιντζερ.

*Open, Δευτέρα 29/05, στις 23:30

«Επίλεκτος πράκτορας Stratton» (2017) σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Στράτον, βρετανός μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα.

Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ο Μπαρόφσκι, ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος, έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μπαρόφσκι σχεδιάζει να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα.

Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, την εκπαίδευση αλλά και την εμπειρία τους, σε μια μάχη με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν μια ολοκληρωτική καταστροφή…

Παίζουν: Ντομινίκ Κούπερ, Τάιλερ Χόετσλιν, Κόνι Νίλσεν, Τόμας Κρέτσμαν, Ντέρεκ Τζακόμπι, Τζέμα Τσαν.

*Alpha, Δευτέρα 29/05, στις 01:15

«Ο Δικηγόρος» (2017) σκηνοθεσία Νταν Γκίλροϊ

Αστυνομική Δραματική – Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστούν σε ένα δραματικό νομικό θρίλερ στη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες.

Ο Ρόμαν Ίσραελ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) είναι ένα ιδεαλιστής δικηγόρος, ο οποίος αντιμετωπίζει καθημερινά το χαοτικό υπερφοτρτωμένο δικαστικό σύστημα του Λος Άντζελες. Το ακτιβιστικό του πνεύμα θα τον παρασύρει σε μια καθοριστική για τη ζωή του υπόθεση και σύντομα θα βρεθεί σε επαγγελματικό και προσωπικό τέλμα.

Ο Τζώρτζ Πιρς (Κόλιν Φάρελ) είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος που θα προσλάβει τον Ίσραελ στη νομική του εταιρεία.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κόλιν Φάρελ, Κάρμεν Εγιόγκο, Αμάντα Ουόρεν, Χιούγκο Άρμστρονγκ

*Mega, Δευτέρα 29/05, στις 01:20

«Αληθινά Εγκλήματα» (1999) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Αστυνομική Μυστηρίου – Η ταινία παρακολουθεί τον Στηβ Έβερετ, έναν αλκοολικό δημοσιογράφο που έχει καταστρέψει την καριέρα και τον γάμο του και ώρα πρέπει να ανατρέψει τα πάντα για να σώσει έναν καταδικασμένο σε θανατική ποινή, ο οποίος είναι αθώος.

Ο Στηβ Έβερετ είναι νηφάλιος και έχει κρατηθεί μακριά από το αλκοόλ για 2 μήνες, αλλά τα πράγματα στη ζωή του εξακολουθούν να είναι χάλια.

Ο γάμος τους με την Μπάρμπαρα κρέμεται από μια κλωστή ενώ ο αρχισυντάκτης του τον μισεί αφού ο Στηβ είχε κοιμηθεί με τη γυναίκα του.

Μετά το θάνατο της συναδέλφου του Έβερετ, Μισέλ Ζίγκλερ, στην οποία είχε αρχικά ανατεθεί ένα ρεπορτάζ, ο Στηβ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από έναν φυλακισμένο που περιμένει την εκτέλεσή του, τον Φρανκ Μπιτσαμ.

Η έρευνα του Στηβ όμως θα φέρει στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Φρανκ.
Ψάχνοντας ακόμη βαθύτερα και με τη βοήθεια ενός δικηγόρου και ενός ιδιωτικού ερευνητή, ο Στηβ συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πεισθεί το δικαστήριο για την αθωότητα του Φρανκ.

Το πρόβλημα είναι, ότι έχουν μπροστά τους μόνο 24 ώρες πριν την εκτέλεση της θανατικής ποινής και, ο μόνος που μπορεί να την εμποδίσει είναι ο κυβερνήτης της πολιτείας.

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Τζέιμς Γουντς, Ντένις Λίρι, Αϊζάια Ουάσιγκτον, Φραντσέσκα Φίσερ, Λιζαγκάι Χάμιλτον, Μπέρναρντ Χιλ

*Star, Δευτέρα 29/05, στις 01:30