Αγωνιστική δραστηριότητα Σαββατοκύριακου των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς

Πρωταθλήματα «Γαλανόλευκα Αστέρια» & «Παμπαίδων». Φιλικός αγώνας τμήματος Ακαδημιών. Συμμετοχή στο «Funbasket» που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη ένας ακόμα αγώνας για τα «Γαλανόλευκα αστέρια» και η ομάδα μας φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας. Σε ένα ωραίο παιχνίδι τα παιδιά των δυο ομάδων έπαιξαν ομαδικά παίρνοντας το χειροκρότημα της κερκίδας!

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.-Καραβατάκης Κ.): Βασιόπουλος, Γεωργιάδης Χρ., Ντόντης Αν.,  Δημητριάδης Ορφ., Τάσιος Π., Γιωτόπουλος Σ., Δημητρίου Β., Μαυρομάτης Ευαγ., Ζυγούρης Β., Μπόϊκος Δ., Πούτιας Θ., Ντέτσικας Β., Κωτσόπουλος Αθ. και Αναστασιάδης Π.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ FUNBASKET ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση για αγόρια και κορίτσια 4-8 ετών.

Πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ διοργάνωσε το «Fun Basket» όπου μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά διασκέδασαν και γνώρισαν το άθλημα  του μπάσκετ ενώ παράλληλα διδάχτηκαν κάποιες βασικές του αρχές!

Η ομάδα μας είχε συμμετοχή με δέκα παιδιά και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι προπονητές Γιώργος Καραταγλίδης και Δημήτρης Δαραβίγκας.

Συγχαίρουμε θερμά τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για την πολύ πετυχημένη και εποικοδομητική δράση.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Γ-Δ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με ένα φιλικό αγώνα για τα παιδιά της Γ΄ & Δ´ δημοτικού των ακαδημιών μας. Η ομάδα μας ταξίδεψε στην γειτονική πόλη των Γρεβενών όπου οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν με την αντίστοιχη ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.

Η χαρά των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη, καθώς διασκέδασαν παίζοντας σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς έγινε ένα ακόμα παιχνίδι για το πρωτάθλημα των παμπαίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Η ομάδας μας φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης και μέσα από ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι οι μικροί αθλητές μας έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Το πρωτάθλημα παμπαίδων έχει ως βασικό σκοπό τα παιδιά να διασκεδάσουν αλλά και σταδιακά να εξοικειωθούν και να προετοιμαστούν για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα παίδων που θα ακολουθήσει στο μέλλον.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για το αγωνιστικό τους ήθος και ευχαριστούμε τους γονείς που είναι κοντά στην ομάδα και που συνοδεύουν με αγάπη τα παιδιά στα εκτός και εντός έδρας παιχνίδια και εκδηλώσεις.

Α.Σ. Καστοριάς (Τερσενίδης): Μαυροδήμος Αγγ., Καραβατάκης Κ., Λέκκος Αθ., Σιμώτας Ορ., Κώτσης Αθ., Θεοδωρίδης Αχ., Ντόντης Αν., Μπιτσόλης Π., Αναστασιάδης Π., Μαυρουδής Ιωαν., Γκόσδας Δ., Καραλής Π., Παλιούρης Κ., Κωνσταντινίδης Ζ. και Τάσιος Π.