10 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Κυριακή έφτασε και η μέρα δεν μπορεί να κλείσει με καλύτερο τρόπο!

«Οι Καταφερτζήδες» (2013) σκηνοθεσία Σον Λέβι

Κωμωδία – Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

Παίζουν: Βινς Βον, Όουεν Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Μαξ Μινγκέλα.

*Open, Κυριακή 02/07, στις 21:00

«Δρόμος από Πάγο» (2021) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλι

Δράσης – Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου.

Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπέντζαμιν Γούοκερ, Αμπερ Μιντθάντερ, Μάρκους Τόμ

*Alpha, Κυριακή 02/07, στις 22:00

«Παράθυρο στη θάλασσα» (2019) σκηνοθεσία Μιγκέλ Ανχελ Χιμένες

Δραματική -Αντιμέτωπη με συνταρακτικά νέα σχετικά με την υγεία της, η Μαρία, μια πενηνταπεντάχρονη Ισπανίδα αποφασίζει να ταξιδέψει από το Μπιλμπάο στην Ελλάδα μαζί με τις πιο στενές της φίλες, παραβλέποντας τις συμβουλές του γιου της και των γιατρών.

Εκεί, βρίσκει απροσδόκητα τον έρωτα, και αυτό που μοιάζει ως μια σύντομη απόδραση από την πραγματικότητα γρήγορα θα μετατραπεί σε μια φωτεινή ιστορία μιας γυναίκας, η οποία τολμά να ζήσει την κάθε στιγμή με τους δικούς της όρους.

Παίζουν: Εμα Σουάρεζ, Ακύλλας Καραζήσης, Γκαίζκα Ουγκαρτε, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Κώστας Πέτρου, Αντώνης Καφετζόπουλος.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 02/07, στις 23:00

«Απρόσκλητος Επισκέπτης» (2013) σκηνοθεσία Γκάρι Φλέντερ

Δράσης – Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Έχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούρια αρχή.

Ένα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουϊνόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς.

*Open, Κυριακή 02/07, στις 23:30

«Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» (2017) σκηνοθεσία Ρίντλει Σκοτ

Αστυνομική Βιογραφική – Μία αριστερών πεποιθήσεων παραστρατιωτική ομάδα στην Ιταλία, καταστρώνει ένα τεράστιο σχέδιο απαγωγής, στα ‘70s. Η ιστορία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα από το βιβλίο του Τζον Πίρσον (Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty) που εξιστορεί την απαγωγή.

Ο 16χρονος που κρατά η ομάδα των απαγωγέων στα χέρια τους είναι ο Τζ.Πολ Γκέτι ο 3ος (Τσάρλι Πλάμερ), εγγονός του Αμερικανού επιχειρηματία Τζ. Πολ Γκέτι (Κρίστοφερ Πλάμερ). Οι άντρες, είναι μέλη της Ντραγκέτα, της μαφίας της Καλαβρίας. Αν ο μεγιστάνας των πετρελαίων παππούς δεν πληρώσει τα λίτρα των 17 εκατομμυρίων δολαρίων, οι μαφιόζοι θα τον επιστρέφουν στην μητέρα του κομμάτι – κομμάτι.

Μόνο που ο παππούς του, ο διαβόητα τσιγκούνης μεγιστάνας πετρελαίου, που έχει όλα τα λεφτά του κόσμου στους λογαριασμούς του, αρνείται να πληρώσει.

Η μητέρα του Πολ, Γκέιλ Χάρις (Μισελ Γουίλιαμς) χωρισμένη από τον ναρκομανή γιό του Τζον Γκέτι αναλαμβάνει με την, σαφέστατα μικρότερη, οικονομική της δυναμική να λύσει το πρόβλημα. Μοναδικός της σύμμαχος ο Φλέτσερ Τσέις (Μαρκ Ουόλμπεργκ) που εργάζεται ως σωματοφύλακας του πεθερού της και ξέρει να τελειώνει τις δουλειές τους με βρώμικο τρόπο, αν χρειαστεί.

Πρόκειται για την ιστορία της συστηματικής άρνησης ενός από τους πλουσιότερους άνδρες της υφηλίου, Ζαν Πολ Γκετι, να πληρώσει λύτρα στους απαγωγείς του αγαπημένου εγγονού του.

Παίζουν: Μισέλ Γουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρομέν Ντουρίς, Τίμοθι Χάτον, Τσάρλι Πλάμερ, Μάρκο Λεονάρντι, Τζουσιέπε Μπονιφάτι, Τσάρλι Σοτγουέλ

*Star, Κυριακή 02/07, στις 00:00

«Επίθεση στον Συρμό» (2009) σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ

Δράσης – Ένα άντρας που αυτοαποκαλείται Ράιντερ (Τζον Τραβόλτα) και οι συνεργάτες του καταλαμβάνουν ένα από τα τρένα του μετρό της Νέας Υόρκης.
Από το μετρό 6, στην 77η οδό αποσυνδέουν ένα από τα βαγόνια και παίρνουν ομήρους τους επιβάτες.

Ένας από τους υπαλλήλους του μετρό Ο Γουόλτερ Γκάρμπερ (Ντένζελ Ουάσιγκτον) λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τους ληστές, οι οποίοι ζητάνε λύτρα 10 εκατομμυρίων δολαρίων να τους καταβληθούν μέσα στα επόμενα 60 λεπτά. Ο Ράιντερ τον προειδοποιεί πως κάθε λεπτό που περνάει από την προθεσμία θα σκοτώνει και έναν όμηρο.

Καθώς οι αρχές προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις διαπραγματεύσεις, αναρωτιούνται πώς οι απαγωγείς σχεδιάζουν να ξεφύγουν από το τρένο όταν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Παίζουν: Λούις Γκάζμαν, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Μάικλ Ρισπόλι, Τζον Τραβόλτα.

*Mega, Κυριακή 02/07, στις 00:10

«Bullet to the Head» (2012) σκηνοθεσία Γουόλτερ Χιλ

Περιπέτεια – Ένας πληρωμένος εκτελεστής ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης μπροστά σε έναν κοινό εχθρό. Η έρευνα ξεκινά από σκοτεινά, ύποπτα σοκάκια και καταλήγει στα ισχυρότερα σαλόνια της Νέας Ορλεάνης. Το δίδυμο αυτό ένωσαν δύο βάναυσοι φόνοι και είναι διευθετημένο να μην αφήσει κανέναν ζωντανό, που θα τολμήσει να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και τη δίψα τους για εκδίκηση…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Μομόα, Κρίστιαν Σλέιτερ, Σάρα Σάχι.

*Open, Κυριακή 02/07, στις 01:30

«Μαθήματα Αυτοάμυνας» (2019) σκηνοθεσία Ράιλι Στερνς

Δράσης, κωμωδία – Αφού δέχεται επίθεση από μια συμμορία το βράδυ στον δρόμο, ο δειλός βιβλιοθηκάριος Κάσεϊ αποφασίζει να γραφτεί στα μαθήματα καράτε της γειτονιάς του, ώστε να μάθει να προστατεύει τον εαυτό του. Κάτω από το βλέμμα του χαρισματικού του εκπαιδευτή, γνωστού μόνο ως Σενσέι, και της σκληροτράχηλης κατόχου καφέ ζώνης Άννα, ο Κάσεϊ κερδίζει σιγά-σιγά μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, παρόμοια με τίποτα άλλο καθ’ όλη τη ζωή του. Αλλά όταν αρχίζει να παρακολουθεί τα μυστικά νυχτερινά μαθήματα του Σενσέι, ανακαλύπτει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο που δεν φαντάζονταν ότι υπήρχε.

Παίζουν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Ίμοτζεν Πουτ.

*Ant1, Κυριακή 02/07, στις 02:00

«Παράνομο Φορτίο» (2019) σκηνοθεσία Νταγκ Κάμπελ

Τρόμου – Η Τζοάνι στρατολογείται για να ταξιδέψει μαζί με άλλα κορίτσια σε διάφορες πόλεις, παραδίδοντας φακούς φωτογραφικής μηχανής σε φωτογράφους, ενώ παράλληλα ερωτεύεται τον Τάκερ, συνεργάτη στην επιχείρηση ταχυμεταφορών.

Όταν βρίσκει διαμάντια κρυμμένα μέσα σε έναν φακό, συνειδητοποιεί ότι είναι μέρος ενός κυκλώματος παράνομου λαθρεμπορίου, ωστόσο συνεχίζει με στόχο να πληρώσει για την εγχείρηση καρκίνου του αδελφού της.

Μόλις η Τζοάνι συλλαμβάνεται από ομοσπονδιακούς πράκτορες, η μητέρα ξεκινά έναν αγώνα για να την απελευθερώσει.

Παίζουν: Μονρό Κλάιν, Νταρλίν Βόγκελ, Σέλμπι Γιάρντλεϊ, Τζουλιάνα Ντεστεφάνο, Λιν Βαν Μολ, Κόουλ Ράιανχαρντ.

*Mega, Κυριακή 02/07, στις 02:20

«Μοιραία Σύγκρουση » (2007) σκηνοθεσία Άλισον Ίστγουντ

Δραματική – Η συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού, του Τομ και της Μέγκαν, που αδυνατεί να ζήσει ευτυχισμένα λόγω μιας αρνητικής κατάστασης, που έχει εγκλωβίσει συναισθηματικά και τους δύο συντρόφους.

Μια μέρα, η τρομακτική σύγκρουση μιας αμαξοστοιχίας θα ξεκληρίσει μια οικογένεια αφήνοντας ένα μικρό αγοράκι ορφανό.

Ο Τομ θα αγκαλιάσει και θα περιβάλει το παιδί με αγάπη και η σχέση του με τη Μέγκαν θα βρει το πραγματικό της νόημα…

Παίζουν: Κέβιν Μπέικον, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Μάιλς Χέιζερ

*Star, Κυριακή 02/07, στις 02:30