Συνάντηση του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» με το Δ.Σ. του Ν.Ο. Καστοριάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς με τις σημαντικότατες και πολύ μεγάλες διακρίσεις του, εδώ και δεκαετίες, μας γεμίζει περηφάνια και κάνει γνωστή την πόλη μας σε όλο τον κόσμο.

 Συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού μου ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ όπου είχαμε την ευκαιρία να  συνομιλήσουμε και να ενημερωθούμε από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μητρούδη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με τις υλικές και σε επίπεδο υποδομών ανάγκες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

 Ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας έκανε η Ολυμπιονίκης μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου που συμμετείχε στην συνάντηση αυτή, η οποία  συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τη νέα αθλητική πορεία της.

 Η παράδοση που έχτισαν ο ΝΟΚ και οι αθλητές του στην κωπηλασία, αποτελεί τη βάση για αγαστή και μόνιμη συνεργασία του Δήμου Καστοριάς μαζί του, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών και την έμπρακτη στήριξη όλων των προσπαθειών και δράσεών του.

 Η στήριξη της κωπηλασίας αποτελεί για εμάς καθήκον και δεσμευόμαστε να είμαστε, πάντα, δίπλα στον ΝΟΚ αλλά και σε όλους τους Συλλόγους και αθλητές μας. Ο ΝΟΚ αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης, η κωπηλασία και η λίμνη μας αποτελούν την καρδιά της Καστοριάς και ως καρδιά αξίζει κάθε προστασία και προσπάθεια για την  περαιτέρω ανάπτυξη της. 

Γρηγόρης Γρηγοριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς
Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού
ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ