Δήλωση του επιχειρηματία Κώστα Κρομλίδη για την υποψηφιότητα του με τον Άκη Τσούκα

Φίλες και Φίλοι, Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Είμαι ο Κώστας Κρομλίδης, γιος του Βασιλείου και της Ευαγγελίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μεσοποταμία όπου και διατηρώ επιχείρηση και μία στην Π.Ε Χαλκιδικής.

Με μεγάλη μου τιμή σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στο πλευρό του Άκη Τσούκα με τον συνδυασμό «Μπροστά Μαζί».

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές και αχρείαστα πισωγυρίσματα, με παρακίνησαν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου Είναι ταυτόχρονα και πρόκληση για μένα, μετά από χρόνια ενασχόλησης στον επιχειρηματικό στίβο της περιοχής μας, στον τομέα της εστίασης και πάντοτε εκούσια ενεργός σε όλες τις τοπικές δραστηριότητες, να ταχθώ με όλες του τις δυνάμεις στα κοινά του Δήμου, με στόχο να συμβάλω με φρέσκιες ιδέες στη διαμόρφωση νέων δρόμων και ευκαιριών, ταυτόχρονα με την καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων μας.

Με αφοσίωση και διάθεση προτίθεμαι να υπηρετήσω το σύνολο των συμπολιτών του, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης. Θέλω να συμμετέχω, σε μια ωραία προσπάθεια, που όλοι Μαζί να προχωράμε μπροστά, με όραμα και στόχους για την πόλη που αγαπάμε. Μιας πόλης ζωντανής και γεμάτης ενέργεια, όπου θα φυσάει ένας αέρας εξέλιξης, χαράς και πολιτισμού.