Η Mariah Carey “ξεπάγωσε” τα Χριστούγεννα

«Ήρθε η ώρα» – Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με ένα video.

H πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι και επίσημα εδώ, σύμφωνα με τη Mariah Carey! Συνεχίζοντας την ετήσια παράδοση της 1ης Νοεμβρίου, η Mariah Carey ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και δήλωσε: “It’s…… TIME!!!”, καθώς μοιράστηκε ένα video με την ίδια να «ξεπαγώνει» για τις γιορτές.

Στο video φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα να αλλάζουν από «31 Οκτωβρίου 11:59» σε «1 Νοεμβρίου 12:00», τη στιγμή που μια πόρτα θησαυροφυλακίου ανοίγει και αποκαλύπτει την Carey μέσα σε ένα κομμάτι πάγου.

Τέσσερα άτομα που φορούν αποκριάτικες στολές, μεταξύ των οποίων ένα κεφάλι κολοκύθας και μια μάσκα από την ταινία Scream, αρχίζουν να λιώνουν τον πάγο με πιστολάκια μαλλιών πριν η Carey ξεπροβάλλει μέσα στη στολή τς που θύμιζε Άγιο Βασίλη και φωνάξει «Ήρθε η ώρα!».

Στη συνέχεια αρχίζει να παίζει το κλασσικό εορταστικό της τραγούδι “All I Want for Christmas Is You”, ενώ η ίδια χαίρεται στο χιόνι που πέφτει μαζί με τα 12χρονα δίδυμα παιδιά της, Moroccan και Monroe.

“It’s…… TIME!!! #MariahSZN”, έγραψε η Mariah Carey, που έχει το παρατσούκλι «Βασίλισσα των Χριστουγέννων», στη λεζάντα του video στο Instagram.

Δείτε το video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)