Η παράσταση του “Μαζί σου” με την Σόνια Θεοδωρίδου – [φωτογραφίες]

Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ συνεχίζοντας την προσφορά πολιτισμού και θέλοντας να συνεισφέρει στο μουσικόφιλο κοινό της Καστοριάς και να του δώσει τη δυνατότητα να απολαύσει τη διεθνή μας σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου, με τον μαιτρ του ρετρό, Δαυίδ Ναχμία, τους προσκάλεσε στην Καστοριά για μία μοναδική παράσταση, στο  KΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποτέλεσε για τον Σύλλογο μας, η πραγματοποίηση της παράστασης ¨Ρετρό του Έρωτα¨ στην πόλη μας.

Η διεθνής μας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνέπραξε σε αυτή τη μοναδική παρουσία με τον μαιτρ του ρετρό Δαυίδ Ναχμία, για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Αγαπημένα, διαχρονικά, ερωτικά τραγούδια που έγιναν πιο επίκαιρα από ποτέ σε αυτή την παράσταση που ξεχείλιζε από ρομαντισμό, με υψηλή vintage αισθητική και ευρηματική παρουσίαση. Η αξεπέραστη ερμηνευτική προσέγγιση της Σόνιας Θεοδωρίδου και το πιάνο του Δαυίδ Ναχμία συνδυάστηκαν δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας γεμίζοντας για ακόμα μία φορά τον υπέροχο χώρο του Σινεμά Ολύμπιον, δείχνοντας την αγάπη και την συμπαράσταση στον Σύλλογο μας, το θαυμασμό και εκτίμηση στην κα. Θεοδωρίδου αλλά και γενικότερα σε ό,τι καλό γίνεται στην πόλη μας, που αφορά τη δημιουργία μικρών αλλά σημαντικών κοιτίδων πολιτισμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς

τη Σοπράνο κα. Σόνια Θεοδωρίδου και τον μαιτρ του ρετρό, Δαυίδ Ναχμία, για την μεγάλη τους προσφορά με την εδώ παρουσία τους

τον κόσμο, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, γεμίζοντας τον χώρο του Σινεμά Ολύμπιον.

Ας ευχηθούμε στο τέλος της βραδιάς η αστερόσκονη που τόσο απλόχερα μας χάρισαν οι δύο καλλιτέχνες να ταξιδέψει και να φωτίσει τις γωνιές της πόλης μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΜΑΖΙ ΣΟΥ¨