6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Μετά το Γάμο» (2019) σκηνοθεσία Μπαρτ Φρέντλιχ

Δραματική – Στα περίχωρα της ερειπωμένης, αρχαίας πόλης της Καλκούτα βρίσκεται ένα ορφανοτροφείο. Η Ίζαμπελ έχει δουλέψει σκληρά για να φροντίζει τα παιδιά που ζουν εκεί.

Όντας σε απελπιστική οικονομική ανάγκη για να κρατήσει το ορφανοτροφείο σε λειτουργία, έχει φαινομενικά βρει τον τέλειο ευεργέτη και πρέπει να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να συναντήσει την γυναίκα που προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει.

Παίζουν:  Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Oυίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ, Έιμπι Κουίν, Γουίλ Τσέις

*Open, Τρίτη 14/11στις 21:00

«Εντός Ορίων» (2017) σκηνοθεσία Φίλιπ φαν Λέου

Δραματική – Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για τη νοικοκυρά του σπιτιού και τα παιδιά της, τον φίλο μιας από τις κόρες της, τον πεθερό της, την οικογένεια μιας γειτόνισσας, και μια οικιακή βοηθό.

Όταν στον έξω κόσμο πέφτουν βόμβες και οι δρόμοι γεμίζουν ελεύθερους σκοπευτές, η μικρή αυτή κοινωνία προσπαθεί να κρατηθεί όρθια ακολουθώντας τη ρουτίνα της.

Παίζουν:  Χιάμ Αμπάς, Ντιαμάντ Μπου Αμπουντ, Ζουλιέτ Ναβίς, Μουσταφά Αλ Καρ, Νιναρ Χαλαμπί, Τζινταχ Σλέικ

*ΕΡΤ2, Τρίτη 14/11στις 22:00

«Hitman: Πράκτορας Νο. 47» (2015) σκηνοθεσία Αλεξάντερ Μπαχ 

Αστυνομική Δράσης Τρόμου – Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του. Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα.

Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια οργάνωση, που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

Παίζουν: Ζάκαρι Κουίντο, Ρούπερτ Φρεντ, Σάιαραν Χιντς, Τόμας Κρέτσμαν, Χάνα Γουέιρ, Εμίλιο Ριβέρα.

*Skai, Τρίτη 14/11στις 22:20

«Run» (2020) σκηνοθεσία Ανίς Τσάγκαντι

Θρίλερ, μυστηρίου – Η Νταϊάν Σέρμαν έγινε μητέρα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία. Το πρόωρα γεννημένο κοριτσάκι της, η Κλόι, κατάφερε να επιζήσει, αλλά μεγάλωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας και παράλυση των κάτω άκρων, που την έχει υποχρεώσει να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο. Η Κλόι θα μεγαλώσει σε πλήρη απομόνωση, χωρίς φίλους, με τη μητέρα της να τη συνοδεύει σε κάθε μια από τις σπάνιες εξόδους της από το σπίτι. Φτάνοντας όμως στην εφηβεία, η Κλόι αρχίζει να βλέπει με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα, και αποκτά για πρώτη φορά υποψίες ότι η μητέρα της κάτι της κρύβει.

Παίζουν: Σάρα Πόλσον, Κίρα Άλεν, Πατ Χίλι, Σάρα Σον, Σάρον Μπάγερ.

*Skai, Τρίτη 14/11στις 00:20

«Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών» (2013) σε σκηνοθεσία Τόμι Βίρκολα

Περιπέτεια – Τα γνωστά δίδυμα του παραμυθιού, δεκαπέντε χρόνια μετά την απαγωγή τους, έχουν εξελιχθεί σε αιμοσταγείς κυνηγούς κεφαλών μαγισσών. Παρότι δεν έχουν συνέλθει τελείως από το παιδικό τραύμα, η δουλειά τους είναι σχετικά εύκολη αφού δεν τους πιάνουν ούτε τα ξόρκια, ούτε οι κατάρες.

Τώρα, ο δήμαρχος του Ογκσμπουργκ τους προσλαμβάνει για να εξουδετερώσουν την δαιμονική μάγισσα Μίριελ που καταδυναστεύει την πόλη κι έχει σκοπό να θυσιάσει ντόπια παιδιά στη σύναξη των μαγισσών, γνωστή ως Ματωμένο Φεγγάρι. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού ο βίαιος σερίφης Μπέρινγκερ καταλαμβάνει την εξουσία στην πόλη και καταστρώνει τα δικά του σχέδια εξόντωσης.

Παίζουν: Τζέρεμι Ρένερ, Τζέμα Άρτερτον, Πίτερ Στορμάρε.

*Open, Τρίτη 14/11στις 00:45

«Gothika» (2003) σκηνοθεσία Ματιέ Κασοβίτς

Μυστηρίου Τρόμου – Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σ’ έναν αληθινό εφιάλτη: βρίσκεται έγκλειστη στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, ενώ δεν θυμάται τίποτα. Προσπαθώντας να ξαναβρεί την μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα αγγίξει την παράνοια. ‘Ενας συνάδελφος γιατρός και μία εύθραστη τρόφιμος πλαισιώνουν τη δραματική δοκιμασία της.

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόμπερτ Ντάουνι τζ., Τσάρλς Ντάτον, Τζον κάρολ Λιντς, Ντόριαν Χαργουντ, Κάθλιν ΜακΚι, Έιμι Σλόαν

*Mega, Τρίτη 14/11στις 01:30