Δεκάδες Raptor “παρέλασαν” στην Καστοριά – [φωτογραφίες]

Περισσότερα από 50 αυτοκίνητα της αμερικάνικης φίρμας έδωσαν βροντερό παρών στο 4o Raptor Trophy που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά

Τα τελευταία χρόνια οι ιδιοκτήτες των Ford Raptor έχουν δημιουργήσει τη δική τους κοινότητα που ονομάζεται Raptor Club Greece. Πρόκειται για μία παρέα που αριθμεί περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και ιδιοκτήτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση και ήδη τα μέλη της έχουν οργανώσει την 4η Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-5 Νοεμβρίου στην Καστοριά.

Απ’ όλη την Ελλάδα

Αυτή τη φορά συναντήθηκαν στην Καστοριά ιδιοκτήτες από αρκετά σημεία της Ελλάδας όπως, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Κομοτηνή, Σαντορίνη, Κω, Μύκονο, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Ναύπακτο.

Από την πόλη των γουναράδων ξεκίνησαν οι εξορμήσεις σε Γράμμο και Βίτσι ου περιλάμβαναν διαδρομές σε άσφαλτο και χώμα ενώ για φέτος την τιμητική της είχε η… λάσπη.

Δοκίμασαν τις ικανότητες των Raptor

Τα δεκάδες Raptor δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό όσα μέρη επισκέφτηκαν ενώ οι οδηγοί με τη σειρά τους είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητες των οχημάτων αλλά και να… παίξουν με την πίσω κίνηση.

Το σίγουρο είναι πως οι εικόνες της φύσης και τα χρώματα του Φθινοπώρου δικαίωσαν την επιλογή όλων όσων συμμετείχαν.

φωτογραφίες: