Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση έκοψε την Βασιλόπιτα η Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς – [φωτογραφίες]

Την Κυριακή 11-02-24 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Καστοριάς στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία είχαμε την τιμή να παρευρεθούν η Κ. Μαρία Αντωνίου Βουλευτής Καστοριάς, ο Κ.Δημήτρης Σαββόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, και ο Κ.Σάκης Ρήμος, εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Μιχάλης, εκπροσωπόντας την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους καθώς και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν και έκανε την εκδήλωση αυτή ξεχωριστή.

Το φλουρί κέρδισε ο Κ. Πέτρος Γκολογκίνας, μέλος του συλλόγου, και η Κ. Μαρία Δέδη Αντιπρόεδρος του συλλόγου. Πάντα τυχεροί τους ευχόμαστε!!

Το ευχαριστώ είναι λίγο για την στήριξη όλης της τοπικής αγοράς με την προσφορά δώρων ώστε να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά και να φύγουν όλοι με χαμόγελα.

Η χαρά μας μεγάλη. Και του χρόνου με υγεία!!!

φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και ποτόΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και ποτόΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και ποτόΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 12 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που μελετούν και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που χαμογελούν και πίνακας