9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες που θα δεις την Κυριακή είναι εδώ!

«Ο Εξυπνάκιας» (1966) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Ελληνική ταινία Κωμωδία – Ο χαρτέμπορος Σωκράτης Πανάς θέλει να προσλάβει έναν αγαθό υπάλληλο, έναν βλάκα, όπως λέει, για να τον υπακούει τυφλά και για να μην παίρνει πρωτοβουλίες.

Σχεδιάζει επίσης να παντρέψει την κόρη του Τζούλια με τον αφελή Τζίνο, τον γιο του συνεταίρου του.

Η κόρη του όμως αντιδρά και ο αγαπημένος της, ο Μίλτος, παρουσιάζεται στον πατέρα της παριστάνοντας τον βλάκα με σκοπό να κερδίσει τελικά την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του μελλοντικού του πεθερού…

Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάνα Κουράκου, Νίκος Σταυρίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Φέρμας, Νικήτας Πλατής.

*Star, Κυριακή 03/03 στις 22:00

«Κλεμμένες Ζωές» (2004) σκηνοθεσία Ντ.Τζ.Καρούσο

Δράσης Μυστηρίου Τρόμου – Ένας κατά συρροή δολοφόνος κάθε φορά που σκοτώνει, υιοθετεί την ταυτότητα του θύματός του.
Η Ιλεάνα Σκοτ, ειδική πράκτορας του FBI στη σκιαγράφηση προσωπικοτήτων φτάνει στο Μόντρεαλ για να συνδράμει τις έρευνες και τη σύλληψη του δολοφόνου.
Η συνεργασία των καναδών αστυνομικών μαζί της είναι ιδιαίτερα δύσκολη και έρχονται σε αντιπαράθεση φτάνοντας τις έρευνες σε αδιέξοδο.
Στο μεταξύ η γνωριμία της με τον γκαλερίστα και αυτόπτη μάρτυρα της τελευταίας δολοφονίας, Τζέιμς Κόστα τους βοηθά να συνεχίσουν αφού έχουν πλέον ένα σκίτσο του δολοφόνου. Η ερωτική έλξη που αισθάνονται και οι δύο δεν θα αργήσει να βάλει σε κίνδυνο όλη την επιχείρηση…

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Ιθαν Χοκ, Κίφερ Σάδερλαντ, Ολιβιέ Μαρτιζέζ, Τσέκι Κάριο, Ζαν Ιγκ Ανγκλαντ, Τζίνα Ρόουλαντς.

*Open, Κυριακή 03/03 στις 22:00

«Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» (2017) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης – Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι. 

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον.

*Ant1, Κυριακή 03/03 στις 00:00

«Απαγωγή» (2017) σκηνοθεσία Λούις Πριέτο

Θρίλερ – Μια μέρα στο πάρκο, σαν όλες τις άλλες ξαφνικά, μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν η Κάρλα αντιλαμβάνεται ότι άγνωστοι αρπάζουν τον 6χρονο γιο της, τον πετάνε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και απομακρύνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και η Κάρλα δεν έχει κινητό για να καλέσει την αστυνομία. Είναι μόνη και τρομαγμένη αλλά αρνείται να αφήσει τη μοίρα του γιου της στα χέρια άλλων. Της μένει μόνο μια επιλογή, αν δεν θέλει να χάσει τον παιδί της για πάντα: να καταδιώξει η ίδια το άγνωστο αυτοκίνητο.

Σε μια τρελή κούρσα ενάντια στο χρόνο, η Κάρλα ξεκινά την αναζήτησή της και τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να σώσει τη ζωή του παιδιού της

Παίζουν: Χάλι Μπέρι, Σέιτζ Κορία, Κρις ΜακΤζιν, Λιου Τεμπλ.

*Star, Κυριακή 03/03 στις 00:30

«Ντιούκς» (2005) σκηνοθεσία Τζέι Τσαντρασέκαρ

Δράσης Κωμωδία – Η δουλειά της οικογένειας Ντιουκς είναι τα λαθραία ποτά, και ο θείος των δυο αγοριών, ο Τζέσι κατασκευάζει το πιο εύγευστο ποτό στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Τις πιο πολλές φορές τα δυο αγόρια βρίσκονται από τη λάθος μεριά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση των ποτών, αναγκάζοντας τον σερίφη να κυνηγήσει τους δυο παράνομους που τρέχουν με το πορτοκαλί αυτοκίνητο Dodge Charger, τον περίφημο “Στρατηγό Λι”.

Όταν ο Μπο και ο Λιουκ ανακαλύπτουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας Μπος Χογκ σκοπεύει να αρπάξει με άνομα μέσα το κτήμα των γειτόνων τους, η μόνη τους ευκαιρία είναι να πατήσουν τα γκάζια ως το τέρμα σε ένα παράτολμο σχέδιο για να σώσουν την κομητεία του Χάζαρντ.

Παίζουν: Μπαρτ Ρέινολντς, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζόνι Νόξβιλ, Τζέσικα Σίμπσον, Λίντα Κάρτερ, Γουίλι Νέλσον.

*Open, Κυριακή 03/03 στις 00:30

«Ο Θριαμβευτής» (2019) σκηνοθεσία  Άλεξ Κέντρικ

Δραματική – Η ζωή του προπονητή Τζον Χάρισον αλλάζει εν μία νυκτί, όταν η ομάδα μπάσκετ του λυκείου του και τα όνειρά του για το πολιτειακό πρωτάθλημα συντρίβονται κάτω από το βάρος απροσδόκητων ειδήσεων.

Όταν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής κλείνει και εκατοντάδες οικογένειες εγκαταλείπουν την πόλη τους, ο Τζον αναρωτιέται πώς αυτός και η οικογένειά του θα αντιμετωπίσουν ένα αβέβαιο μέλλον.

Ο Τζον και η σύζυγός του, Έιμι, γνωρίζουν μια επίδοξη αθλήτρια που ξεπερνά τα όριά της αφού προπονείται σε δρόμους μεγάλων αποστάσεων παρά το γεγονός ότι πάσχει από άσθμα.

Μέσα από αυτή την γνωριμία θα βρουν απαντήσεις και λύσεις που θα τους αλλάξουν την ζωή.

Παίζουν: Άλεξ Κέντρικ, Αρίν Τόμσον, Κάμερον Αρνέτ, Ντένις Αρμστρογκ, Σάρι Γουίτμαν, Πρισίλα Σίρερ, Στίβεν Κέντρικ, Τζακ Στέρνερ, Στήβεν Χαλφις, Ολ Ράιτ Τόμσον, Κρίστιαν Άντερσον

*ΕΡΤ1, Κυριακή 03/03 στις 01:10

«Μέσα Από Τον Καθρέφτη» (2018) σκηνοθεσία Τιμ Χάντερ

Θρίλερ – Ένα ζευγάρι αγοράζει ένα παλιό μοτέλ στην έρημο ψάχνοντας για μια νέα αρχή. Σύντομα όμως αυτή η απόδραση θα οδηγήσει σε έναν μυστηριώδη κόσμο, όταν ο Ρέι ανακαλύπτει έναν αμφίδρομο καθρέφτη. Τότε θα πρέπει να αγωνιστεί για να σώσει τη σύζυγό του και τον εαυτό του από τις συνέπειες ενός φρικτού μυστικού που συνδέεται με το μοτέλ και τους περίεργους ανθρώπους που το επισκέπτονται.Ένα ζευγάρι αγοράζει ένα παλιό μοτέλ στην έρημο ψάχνοντας για μια νέα αρχή.

Σύντομα όμως αυτή η απόδραση θα οδηγήσει σε έναν μυστηριώδη κόσμο, όταν ο Ρέι ανακαλύπτει έναν αμφίδρομο καθρέφτη. Τότε θα πρέπει να αγωνιστεί για να σώσει τη σύζυγό του και τον εαυτό του από τις συνέπειες ενός φρικτού μυστικού που συνδέεται με το μοτέλ και τους περίεργους ανθρώπους που το επισκέπτονται.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Ρόμπιν Τάνεϊ, Μαρκ Μπλούκας, Έρνι Λάιβλι

*Alpha, Κυριακή 03/03 στις 01:45

«Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας» (2000) σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λιν

Κωμωδία Μυστηρίου – Η καθημερινή ζωή του οδοντιάτρου Οζ (Μάθιου Πέρι) αλλάζει ριζικά όταν ανακαλύπτει ότι ο νέος γείτονάς του, Τζίμι «Τουλίπα» Ταντέσκι, είναι επαγγελματίας δολοφόνος.

Κατά παρότρυνση της γυναίκας του Σόφη (ΡοζάναΑρκέτ) τον προδίδει στα πρώην αφεντικά του, που τον έχουν επικηρύξει έναντι αμοιβής, αλλά διαπιστώνει ότι είναι πιόνι ενός σχεδίου, όπου όλοι σχεδιάζουν στο τέλος να τον βγάλουν από τη μέση. Ο καθένας προσπαθεί να σκοτώσει τον άλλο παίζοντας όλοι σε ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει ποιον θέλουν να σκοτώσουν. Όλοι θεωρούνται πιθανοί δολοφόνοι σε έναν αγώνα για επιβίωση με τον «Οζ» να τρέχει και να μην φτάνει. Ποιος θα επικρατήσει τελικά;

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μάθιου Πέρι, ΡοζάναΑρκέτ, Νατάσα Χένστριτζ, Μάικλ ΚλάρκΝτάνκαν, Αμάντα Πιτ, Κέβιν Πόλακ.

*Mega, Κυριακή 03/03 στις 02:30

«Ο Απίστευτος Μπαρτ Γουόντερστοουν» (2013) σκηνοθεσία Ντον Σκαρντίνο

Κωμωδία – Το εκπληκτικό δίδυμο, Μπαρτ Γουόντερστόουν και Άντον Μάρβελτον, έχουν ένα σόου στο Λας Βέγκας που τους έκανε αρκετά διάσημους. Αλλά το βασικό συστατικό στο οποίο στηρίζεται το σόου τους – η φιλία τους – δυστυχώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο ένας μισεί τον άλλον. Ο Άντον θέλει να αλλάξει λίγο την παράσταση αφού εδώ και καιρό είναι η ίδια, αλλά ο Μπαρτ είναι αμετανόητος. Ο εγωισμός του Μπαρτ θα καταστρέψει τη φιλία τους και θα ρίξει την καριέρα τους στα …πατώματα.

Η μόνη σωτηρία είναι να παραμερίσει τον εγωισμό του ο Μπαρτ και αυτό θα γίνει μόνο όταν θυμηθεί το λόγο για τον οποίο αγάπησε τη μαγεία. Δυστυχώς όμως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αφού ένας μάγος του δρόμου, ονόματι Στιβ Γκρέι, θα κάνει ακραία τρικ, έτσι ώστε να φτάσει στην κορυφή και να εκθρονίσει τους ανταγωνιστές του.

Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Στιβ Μπουσέμι, Μέισον κουκ, Τζιμ Κάρεϊ

*Star, Κυριακή 03/03 στις 02:30