Το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 στο ΚΠΕ (Ενυδρείο) Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Τριανταφύλλου, “Τρεις Κόσμοι” από τις εκδόσεις Παρέμβαση

Για το βιβλίο μίλησαν:

  • η Πολυτίμη Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος
  • ο Ζήσης Νασύμ, Νοσηλευτής
  • ο Στάθης Μασκαλίδης, Δημοτικός υπάλληλος
  • η Ειρήνη Χρηστάκη, Πρόεδρος Συλλόγου Τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης Δ. Μακεδονίας και συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε Καστοριάς.

Την εκδήλωση συντόνισε η Χρύσα Κοσμίδου, Δημοσιογράφος

Ο συγγραφέας Γιώργος Τριανταφύλλου είπε για το βιβλίο του: «Πρόκειται για ένα βιβλίο που είναι βγαλμένο από τη νέα γενιά και απευθύνεται στη νέα γενιά με πολύ αγάπη, που εκτυλίχθηκε την περίοδο του covid-19 που πολλά πράγματα τάραξαν τα νερά όχι μόνο των μεγάλων και των μικρών, αλλά κι ολόκληρης της ανθρωπότητας. Σε μια περίοδο που κληθήκαμε να τσεκάρουμε τα αντανακλαστικά μας και σιγά σιγά να  δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες. Το έργο μιλάει για τις ζωές τριών νέων ανθρώπων, του Ηλία, του Νίκου και του Μιχάλη, οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις σοβαρές συγκυρίες που προκύπτουν στη ζωή τους, με έναν δικό τους και πρωτόγνωρο νεανικό τρόπο… Η έμπνευση προήλθε από πραγματικά γεγονότα ενίοτε και ήταν ένας τρόπος να καταφέρω να αντεπιτεθώ στις εμμονές του OCD καθώς είμαι πάσχων αυτής της ψυχιατρικής πάθησης και το γραπτό ήταν κάτι το λυτρωτικό».

φωτογραφίες: