Άργος Ορεστικό – Μεθυσμένοι “πλακώθηκαν” στο ξύλο – Ο ένας στο νοσοκομείο και ο δεύτερος αναζητείται

Μεθυσμένοι θαμώνες καταστήματος «πλακώθηκαν» στο ξύλο στο Άργος Ορεστικό – Ο ένας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο και ο δεύτερος αναζητείται

Ένα περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ δυο θαμώνων σε κατάστημα εστίασης στο Άργος Ορεστικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos, δυο θαμώνες καταστήματος εστίασης στην πόλη του Άργους Ορεστικού πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω, πιθανότατα όμως λόγω της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ. Ευτυχώς το περιστατικό ήταν μικρής έντασης και διακόπηκε άμεσα από τους υπόλοιπους πελάτες.

Ταυτόχρονα όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως χρειάστηκε η διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς του ενός από τους δυο θαμώνες που εμπλέκονται στο περιστατικό, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Τέλος στο σημείο έσπευσαν οι άντρες του Τοπικού Αστυνομικού Τμήματος οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες για να βρούνε τον δεύτερο εμπλεκόμενο, ο οποίος είχε φύγει από το σημείο μετά τον διαπληκτισμό.

ditikostipos