Η Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς τίμησε την γιορτή της μητέρας – [φωτογραφίες]

Την Κυριακή 12 Μαίου 2024 η Ελληνοαμερικανική Ένωση Καστοριάς, μαζί με μέλη και φίλους, τιμήσαμε την γιορτή της μητέρας.

Η μέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος και συνεχίστηκε με καφέ και μπουφέ στο Εστιατόριο- Family Restaurant.

Η ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη και έκπληξη ο κύριος Κούνελος που μοίρασε αυγά για το τσούγκρισμα!!

Σε κάθε γυναίκα δόθηκε γλαστράκι με αρωματικό φυτό σαν δώρο της ημέρας και είχαμε και έξτρα κλήρωση με δωράκια για όλους.

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και χαιρόμαστε να φεύγετε χαρούμενοι.

Και στα επόμενα με υγεία!!

ΕλληνοΑμερικανική Ένωση Καστοριάς

φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Happy Mother Day"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πίνακαςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα