Προεκλογική ομιλία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στη Θεσσαλονίκη – [φωτογραφίες]

Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο για την παρουσία του και τα θερμά του λόγια.

Ευχαριστώ ολόψυχα για την ομιλία του τον αγαπημένο μου πρώην Βουλευτή Επικρατείας και πρώην Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παρασκευα Παρασκευοπουλο με τον οποίο μας συνδέουν πολλά χρόνια σχέσεις συντροφικές, επαγγελματικές, κοινωνικές.

Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε με την παρουσία του ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ που καθόρισε την πορεία μου από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Ευχαριστώ ολόθερμα τον πρώην βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Κύρκο που με τιμά πολλά χρόνια με την συνεργασία του και την φιλία του.

Ευχαριστώ όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που βρέθηκαν κοντά μου δίνοντας δύναμη στον αγώνα μου.

Η παρουσία όλων αποτελεί για εμένα μεγάλο χρέος και ευθύνη να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

May be an image of 4 people and lighting

May be an image of 4 people, lighting and text that says 'ΔΕΘ HELEXPO'May be an image of 4 people and lightingMay be an image of 7 peopleMay be an image of 4 people, lighting and speakerMay be an image of 5 peopleMay be an image of 3 people and people smilingMay be an image of 3 people and lightingMay be an image of 5 peopleMay be an image of 4 people and lightingMay be an image of 2 people and lighting