Eπίσκεψη του υποψ. ευρωβουλευτή Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη στην Καστοριά

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε χθες τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την Καστοριά ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν τα Ποντιακά Σωματεία Νομού Καστοριάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, πραγματοποιήσανε συνάντηση με τον Πρόεδρο Ντίνο Πάτσιο και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς, επισκέφθηκαν την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και συζητήσανε με εκπροσώπους του κλάδου, συναντήθηκαν με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε όχι μόνο για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας. Κι εμείς θέλουμε η χώρα μας να πορεύεται στο μέλλον με σταθερότητα και συνέχεια. Ό, τι πετύχαμε τα τελευταία 5 χρόνια, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, τα πετύχαμε γιατί δουλέψαμε από κοινού με την Ευρώπη, γιατί η φωνή μας είναι πια ισχυρή και η θέση μας υπολογίσιμη. Οι επιλογές μας καθορίζουν τις αποφάσεις που μας αφορούν! Και στις 9 Ιουνίου, η επιλογή μας είναι μονόδρομος: Είναι η Νέα Δημοκρατία!

May be an image of 8 people and suitMay be an image of 8 peopleMay be an image of 4 peopleMay be an image of 2 people and hospitalMay be an image of 3 people and hospitalMay be an image of 8 people and textMay be an image of 6 people, suit and textMay be an image of 5 people, people studying and textMay be an image of 5 people, people studying and text