6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Οι ταινίες που θα δεις την Κυριακή είναι εδώ!

«Minority Report» (2002) σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ

Φαντασίας -Ο Σπίλμπεργκ μας μεταφέρει στην Ουάσινγκτον του 2054, όπου η Διεύθυνση Πρόληψης Εγκλήματος βασίζεται σε τρεις Προγνώστες με μεταφυσικές μαντικές ικανότητες. Από τα μεγάλα κεφάλια της υπηρεσίας, ο αστυνόμος Τζον Άντερτον είναι αφοσιωμένος ψυχή τε και σώματι στην υπηρεσία του. Τι θα γίνει όταν οι Προγνώστες θα τον καταδείξουν ως ένοχο για έναν φόνο που πρόκειται να διαπραχθεί σε 36 ώρες;

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κόλιν Φάρελ, Σαμάνθα Μόρτον, Μαξ Φον Σίντοφ

*Alpha, Κυριακή 26/05 στις 22:00

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» (1963) σκηνοθεσία Αλέκος Σακελλάριος

Ελληνική Ταινία Κωμωδία – Ο Θόδωρος (Ντίνος Ηλιόπουλος) έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη. Τον χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να καλύψεις τις ερωτοδουλειές του και να ξεφεύγει από τη γυναίκα του Φωφώ (Μάρω Κοντού) . Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται στην πόρτα του ο Λευτεράκης (Κώστας Βουτσάς) με σάρκα και οστά. Ο Λευτεράκης γνωρίζει τα πάντα για τον Θόδωρο, ενώ ακόμα και μια οικογενειακή φίλη τον αναγνωρίζει και τον χαιρετάει εγκάρδια. Και η ιστορία με τον φανταστικό φίλο Λευτεράκη πλέον παίρνει μια νέα τροπη, με τον Θόδωρο να βρίσκεται στα όρια να χάσει το μυαλό του.

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Καίτη Πάνου, Χρήστος Τσαγανέας, Μαργαρίτα Αθανασίου, Κατερίνα Γιουλάκη, Νικήτας Πλατής, Τζένη Κυριακού, Άρτεμις Θεοδωρακοπούλου, Μπέτυ Δακοπούλου, Θάνος Συριώτης, Γιώργος Δεληκατερίνης.

*Star, Κυριακή 26/05 στις 22:15

«Escape Room» (2019) σκηνοθεσία  Άνταμ Ρόμπιτελ

Θρίλερ – Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, δέχονται την πρόκληση να μπουν σε ένα δωμάτιο διαφυγής κι αν καταφέρουν να ξεφύγουν να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια. Έχουν στη διάθεση τους μόλις μία ώρα και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι αν δεν καταφέρουν να αποφύγουν τις θανάσιμες παγίδες και τους περίπλοκους γρίφους, κινδυνεύουν να μείνουν μέσα για πάντα. Για να επιβιώσουν θα χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους και να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά τους συμφέροντα…θα τα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί;

Παίζουν: Τάιλερ Λαμπίν, Ντέμπορα Αν Γολ, Τέιλορ Ράσελ, Νικ Ντοντάνι, Λόγκαν Μίλερ, Τζέι Έλις, Τζέσικα Σάτον.

*ΕΡΤ1, Κυριακή 26/05 στις 23:10

«Επίλεκτος πράκτορας Stratton» (2017) σε σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ

Δράσης Περιπέτεια – Ο Στράτον, βρετανός μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα.

Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ο Μπαρόφσκι, ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος, έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Μπαρόφσκι σχεδιάζει να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα.

Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, την εκπαίδευση αλλά και την εμπειρία τους, σε μια μάχη με το χρόνο, ώστε να αποτρέψουν μια ολοκληρωτική καταστροφή…

Παίζουν: Ντομινίκ Κούπερ, Τάιλερ Χόετσλιν, Κόνι Νίλσεν, Τόμας Κρέτσμαν, Ντέρεκ Τζακόμπι, Τζέμα Τσαν.

*Alpha, Κυριακή 26/05 στις 01:00

«Underwater» (2020) σκηνοθεσία Γουίλιαμ Έουμπανκ

Επιστημονικής φαντασίας – Μια ομάδα ερευνητών των ωκεανών εργάζονται για μια εταιρεία, που έχει αναλάβει να κάνει κάποιες γεωτρήσεις στο βαθύτερο σημείο των ωκεανών, στην Τάφρο των Μαριανών.

Μια σειρά από ισχυρές δονήσεις θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον σταθμό, ο οποίος τελικά καταρρέει. Όσοι επιβιώσουν, θα δώσουν μια δύσκολη μάχη για τη σωτηρία τους και θα προσπαθήσουν να μεταβούν σε έναν άλλο σταθμό, κάτι που δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, καθώς το οξυγόνο τους εξαντλείται, το νερό έχει αποκλείσει σχεδόν κάθε δίοδο και ένα τρομακτικό ον κολυμπάει γύρω τους.

Παίζουν: Κρίστεν Στιούαρτ, Βενσάν Κασέλ, Μαμουντού Αθί, Τζέσικα Χένγουικ, Τι-Τζέι Μίλερ

*Star, Κυριακή 26/05 στις 02:15

«Ο Μαύρος Πύργος» (2017) σκηνοθεσία Νικολάι Αρσέλ

Περιπέτεια – Ο Μαυροντυμένος Άντρας (Μάθιου ΜακΚόναχι) και ο τελευταίος Πιστολέρο (Ίντρις Έλμπα) θα παλέψουν στην αιώνια μάχη του καλού απέναντι στο κακό.

Η κινηματογραφική μεταφορά της σαρωτικής ιστορίας του Μαύρου Πύργου από τον συγγραφέα του τρόμου Στίβεν Κιγκ. Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας.

Ο Μαύρος Πύργος είναι ο στόχος του Γουόλτερ ο΄ Ντιμ (Μαθιου ΜακΚόναχι), θέλει να τον γκρεμίσει για να μπορούν οι δαίμονες και το κακό που τον υπηρετεί, να κυριαρχήσει στο σύμπαν.

Για να το καταφέρει αυτό χρειάζεται να αιχμαλωτίσει την “λάμψη” των παιδιών. Ο  Ρόλαντ Νεστσέιν (Ίντρις Έλμπα) είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει και σύμμαχός του σε αυτό τον αγώνα είναι ο Τζέικ, ένα αγόρι που θρηνεί τον θάνατο του πατέρα του και η “λάμψη” του είναι ικανή να σαρώσει τα πάντα.

Ο Ρόλαντ είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, το μοναδικό θεμέλιο που συγκρατεί αυτόν και τους άλλους κόσμους. Στην τελική μάχη το καλό και το κακό θα συγκρουστούν. Ποιος θα είναι ο νικητής;

Παίζουν: Ιντρις Ελμπα, Μάθιου Μακ Κόναχεϊ, Τομ Τέιλορ, Κλόντια Κιμ, Φρανκ Κρανζ, Άμπι Λη, Κάθριν Γουινικ.

*Mega, Κυριακή 26/05 στις 02:30