4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αυτές οι ταινίες θα σου χαρίσουν συντροφιά το βράδυ της Δευτέρας!

«Ντιούκς» (2005) σκηνοθεσία Τζέι Τσαντρασέκαρ

Δράσης Κωμωδία – Η δουλειά της οικογένειας Ντιουκς είναι τα λαθραία ποτά, και ο θείος των δυο αγοριών, ο Τζέσι κατασκευάζει το πιο εύγευστο ποτό στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Τις πιο πολλές φορές τα δυο αγόρια βρίσκονται από τη λάθος μεριά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση των ποτών, αναγκάζοντας τον σερίφη να κυνηγήσει τους δυο παράνομους που τρέχουν με το πορτοκαλί αυτοκίνητο Dodge Charger, τον περίφημο “Στρατηγό Λι”.

Όταν ο Μπο και ο Λιουκ ανακαλύπτουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας Μπος Χογκ σκοπεύει να αρπάξει με άνομα μέσα το κτήμα των γειτόνων τους, η μόνη τους ευκαιρία είναι να πατήσουν τα γκάζια ως το τέρμα σε ένα παράτολμο σχέδιο για να σώσουν την κομητεία του Χάζαρντ.

Παίζουν: Μπαρτ Ρέινολντς, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζόνι Νόξβιλ, Τζέσικα Σίμπσον, Λίντα Κάρτερ, Γουίλι Νέλσον.

*Open, Δευτέρα 03/06, στις 21:00

«Ο Ελεεινός Ιππότης της Ασφάλτου » (2006) σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι

Κωμωδία – Ο Ρίκι Μπόμπι, ο εντυπωσιακός οδηγός αγώνων NASCAR, είναι εθνικός ήρωας εξαιτίας της προσέγγισής του “νίκη με κάθε κόστος”. Αυτός και ο πιστός αγωνιστικός του συνεργάτης, ο παιδικός του φίλος Καλ Νότον Τζούνιορ είναι ένα ατρόμητο δίδυμο – ” Κεραυνός ” και ” Αστραπή ” από τους οπαδούς τους για την ικανότητά τους να τερματίζουν τόσους πολλούς αγώνες στις θέσεις #1 και #2, με τον Καλ πάντα στη δεύτερη θέση.

Όταν ο επιδεικτικός Γάλλος οδηγός της Φόρμουλα 1 Ζαν Ζιράρ προκαλεί τον “Κεραυνό” και την “Αστραπή” για την πρωτοκαθεδρία στο NASCAR, ο Ρίκι Μπόμπι πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του δαίμονες και να πολεμήσει τον Ζιράρ για το δικαίωμα να είναι γνωστός ως ο κορυφαίος οδηγός των αγώνων.

Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σι Ράιλι, Σάσα Μπάρον Κοέν, Γκάρι Κόουλ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Λέσλι Μπιμπ, Τζέιν Λιντς, Έιμι Άνταμς, Άντι Ρίχτερ, Μόλι Σάνον

*ΕΡΤ1, Δευτέρα 03/06, στις 21:00

«Ντέιβ: Πρόεδρος για μια Μέρα» (1993) σκηνοθεσία Ιβάν Ρέιτμαν

Κωμωδία Ρομαντική – Ο Μπιλ Μίτσελ (Κέβιν Κλάιν) είναι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Απόμακρος και ερωτύλος κάνει τη ζωή του των συνεργατών του, μονίμως δύσκολη.

Ο Ντέιβ Κόβιτς (Κέβιν Κλάιν) είναι ένας γλυκός και στοργικός άνθρωπος που εργάζεται σε ένα γραφείο εύρεσης προσωρινής απασχόλησης, ο οποίος κατά μια σατανική σύμπτωση μοιάζει με τον Πρόεδρο, σαν δυο σταγόνες νερό.

Όταν ο Μπιλ Μίτσελ θέλει να το σκάσει από ένα επίσημο γεύμα, η Μυστική Υπηρεσία προσλαμβάνει τον Ντέιβ ως αντικαταστάτη του.

Δυστυχώς, ο Μίτσελ ενώ κάνει σεξ με μια βοηθό του, παθαίνει ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και ο Ντέιβ βρίσκεται κολλημένος στο ρόλο του Προέδρου της Αμερικής, επ΄αόριστον.

Ο διεφθαρμένος, χειριστικός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μπομπ Αλεξάντερ (Φρανκ Λαγκέλα), σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Ντέιβ για να ανέβει ο ίδιος στον Λευκό Οίκο.

Δυστυχώς όμως δεν υπολογίζει ότι ο Ντέιβ θα πάρει στα σοβαρά το αξίωμα στο οποίο βρέθηκε, θα χρησιμοποιήσει την τύχη του για να κάνει σημαντικές αλλαγές και θα ερωτευτεί την όμορφη Πρώτη Κυρία, που υποδύεται η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ.

Παίζουν: Κέβιν Κλάιν, Σιγκούρνει Γουίβερ, Φρανκ Λανγκέλα, Κέβιν Νταν, Μπεν Κινγκσλεϊ, Τσαρλς Γκροντίν, Λώρα Λίνεϊ, Φέιθ Πρινς, Μπόνι Χαντ, Τσαρλς Χάλαχαν, Τομ Ντούγκαν, Στηβ Γουίτιγκ

*Star, Δευτέρα 03/06, στις 02:30

«Ταξίδι στα Αστέρια» (2022) σκηνοθεσία Χρήστος Δήμας

Το 1987 μια οικογένεια που λάτρευε τον Παναθηναϊκό, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, πήρε την απόφαση να αναλάβει τα ηνία του μπασκετικού τμήματος ανδρών του Συλλόγου. Μια απόφαση που έμελλε να το οδηγήσει σε ένα «Ταξίδι στα Αστέρια».

Το υπέροχο αυτό ταξίδι με πολλές στιγμές γεμάτες κυρίως νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, αλλά και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια αποτυπώνεται μέσα από την κινηματογραφική αυτή ταινία.

Από την ίδρυση του ανδρικού τμήματος το 1919, την πρώτη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας το 1937, την αντιστασιακή δράση των αθλητών του στα χρόνια της Κατοχής, το πώς σώθηκαν από τους κατακτητές τα τρόπαια της ομάδας, το χτίσιμο του Κλειστού κάτω από τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» και την ονοματοδοσία του ως «Τάφος του Ινδού».

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Κυπελλούχων, την… καρτούν εκδοχή από το ιστορικό βανάκι του Κώστα Μουρούζη μέχρι τη στιγμή-«σταθμό» στην ιστορία της ομάδας: την ανάληψη της διοίκησής της από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία την έφερε στην κορυφή της Ευρώπης.

Μικρές και μεγάλες ιστορίες, ορατοί και αόρατοι πρωταγωνιστές από την εκατόχρονη διαδρομή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αποτυπώνονται κινηματογραφικά, φέρνοντας άλλοτε κάτι από γέλιο και άλλοτε συγκίνηση και ανατριχίλα…

Παίζουν: Δάνης Κατρανίδης, Θέμης Πάνου, Αργύρης Πανταζάρας, Γιώργος Γάλλος, Βαγγέλης Μουρίκης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Gilles Touchais, Μάρκος Λεζές, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Νίκος Αρβανίτης, Τάσος Ιορδανίδης, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, και ο Κώστας Αποστολάκης.

*Alpha, Δευτέρα 03/06, στις 02:30