O Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο 7ο Δημοτικό

3 Ιουνίου: Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου

O Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς “620” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σημερινή ημέρα είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στα παιδιά τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου, ως μέσο μετακίνησης, άθλησης, ψυχαγωγίας.

Με τα συνθήματα “Με ασφάλεια ποδηλατώ” και “Μου αρέσει το ποδήλατο”, συζητήσαμε με τα παιδιά, αναπτύσσοντας και εκείνα με τη σειρά τους τις δικές τους σκέψεις σχετικά με το ποδήλατο.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα την κα Κράτσιου για την πρόσκληση και την φιλοξενία ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη σχολική χρονιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ποδήλατο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ποδήλατο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, ποδήλατο, τηλεόραση και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ποδήλατο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που μελετούν, ποδήλατο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και σκέιτμπορντΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο