“Μάγεψε” το κοινό η καλοκαιρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού – [photos – video]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024, η καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής ταξίδεψε ο κόσμος που παρευρέθηκε στην καλοκαιρινή συναυλία των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης. Τα μουσικά σχήματα κιθάρας, πιάνου, αρμονίου, ακορντεόν, το τμήμα προπαιδείας, η παιδική χορωδία και τα φωνητικά σύνολα σε συνάρτηση με την άρτια καθοδήγηση των καθηγητών τους, απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια για την άψογη εκδήλωση, ενώ τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.

Η σκληρή δουλειά των καθηγητών και των μαθητών του Ωδείου, χάρισε στους θεατές και ιδιαίτερα στους γονείς των μαθητών, μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Ορεστικού, γονείς των μαθητών του Ωδείου καθώς και πλήθος απλού κόσμου.

Την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασε η καθηγήτρια του Ωδείου, Νικολέτα Ευσταθιάδου.

ditikostipos

Δείτε φωτογραφίες [ΕΔΩ]

Δείτε το video: