Θα ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας

Ο ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη – Χθες το βράδυ η ανακρίτρια πήγε στο σπίτι της συζύγου του

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 9:30 ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της συζύγου του. Πρόκειται για κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την οποία απήγγειλαν στο δικηγόρο οι εισαγγελικές αρχές, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ο δικηγόρος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων στις 8 σήμερα το πρωί και στο πλευρό του έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Απόστολου Λύτρα στην Ευελπίδων

Μάλιστα προ της έναρξης της απολογίας του κατηγορουμένου στην ανακρίτρια κατέθεσαν – σύμφωνα τις πληροφορίες ως μάρτυρες υπέρασπισής του -η πρώην σύζυγός του, η κόρη του και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ποινικολόγος φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη και να ομολογήσει τις πράξεις που διέπραξε σε βάρος της συζύγου του, επίσης δικηγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση πήγε στο σπίτι του θύματος στο Γέρακα και της πήρε κατάθεση, κάτι που δείχνει ότι η δικαστική λειτουργός θέλησε να έχει εικόνα της κατάστασης του θύματος. Εκτιμάται δε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε στο σπίτι στον Γέρακα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η δικηγόρος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν, με την κατάθεσή της να θεωρείται καθοριστική για τις εξελίξεις.

Μέχρι χθες η μόνη κατάθεση που είχε δώσει η 37χρονη ήταν στην κλινική.

lytras-12lytras-11