Με φωνές, γέλια και τους ήχους των χάλκινων οργάνων να αντηχούν στα σοκάκια ξεκίνησε, η πατινάδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Τα Καστοριανά Μπουλούκια”. Η εκδήλωση, που αποτελεί πλέον αγαπημένη παράδοση της Καστοριάς, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, όλοι τους ντυμένοι με αποκριάτικες στολές και χαμογελαστά πρόσωπα.
Το μεγάλο μπουλούκι ξεκίνησε στις 19:00 από τη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ορέστου, στη Νότια Παραλία Καστοριάς, απέναντι από την καφετέρια Αλέα. Η πομπή κινήθηκε προς το κέντρο της πόλης, γεμίζοντας τους δρόμους με χρώμα, ρυθμό και την ξεχωριστή ενέργεια που μόνο οι Καστοριανοί μπορούν να προσφέρουν.
φωτογραφίες:

Δείτε το video:


















![Νεκροταφείο πλεούμενων η οδός Μαυριωτίσσης Καστοριάς – [photos]](https://mpetskas.com/wp-content/uploads/2025/09/vrk_230925-4-100x70.jpg)

