Τι συμβαίνει λοιπόν κάθε καλοκαίρι εδώ και 41 χρόνια στις όχθες του Αλιάκμονα; Το μεγαλύτερο κατασκηνωτικό και μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας. Νέοι από κάθε πόλη, χωριό και νησί δίνουν ραντεβού, έρχονται να χορέψουν, να γνωριστούν, να “διακόψουν” για 7 μέρες την καθημερινότητα. Τους κατασκηνωτές συνοδεύουν, κάθε χρόνο, διαφορετικά ονόματα της εγχώριας και μη μουσικής σκηνής.

Από τους Least Concern, τους Panx Romana ως τους Planet Of Zeus, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ως τον Στέλιο Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά, μουσικοί κάθε είδους, ανεβαίνουν στο stage με στόχο να θυμηθούν όλοι το πρώτο εκείνο πάρτι που έμελλε να είναι η αρχή ενός θεσμού.

Μουσική υπάρχει όλη μέρα, μια ατελείωτη γιορτή, οι καλλιτέχνες, κάθε χρόνο διαφορετικοί, είναι αυτοί που ο κόσμος αγαπά περισσότερο για την αυθεντικότητα τους. Η διασκέδαση στο Νεστόριο είναι αληθινή, έχει κάτι από μια περασμένη δεκαετία.

Η μουσική ξέρει να γοητεύει είτε είναι του σήμερα, είτε του χθες και οποίος ζει αυτές τις ημέρες παράλληλα με τα νερά του Αλιάκμονα το επιβεβαιώνει…» Σωστά τα λένε….

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση

Δείτε φωτογραφίες από τις υπόλοιπες μέρες ΕΔΩ