Καστοριανός φοιτητής εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

“Κόκκινο” έχει χτυπήσει η αγωνία 200 Ελλήνων που προσπαθούν να επαναπατριστούν, ωστόσο η τελευταία πτήση από το αεροδρόμιο Stansted της Αγγλίας ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Καστοριανός Αναστάσιος Πρώιος Δούκας, φοιτητής νομικής. Η πτήση με την οποία θα επαναπατρίζονταν ήταν η τελευταία και ακυρώθηκε. Την ώρα που επρόκειτο να γίνει η παράδοση των αποσκευών βγήκαν οι ανακοινώσεις για την ακύρωση των πτήσεων. Αρχικά ακυρώθηκε η πτήση της Θεσσαλονίκης και με διαφορά 15 λεπτών και η πτήση για Αθήνα.

Eπρόκειτο για τις τελευταίες πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες και αναστάτωση. Προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για δουν, τι πρέπει να κάνουν αφού η πτήση για Ελλάδα ακυρώθηκε.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ώστε να βρεθεί λύση και οι Έλληνες φοιτητές να επιστρέψουν στην Ελλάδα όπου και θα μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες λόγω του Covid-19.

Η ανάρτηση του στο facebook:

“Έχουμε εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο στο Λονδίνο!!! Πού είναι η κυβέρνηση; Τα αεροπλάνα είναι έτοιμα να φύγουν και τους είπαν ότι δεν μπορούν! Η κυβέρνηση είχε πει ότι θα γίνουν οι πτήσεις και δυο ώρες πριν μας ακύρωσε τον επαναπατρισμό!”

Έχουμε εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο στο Λονδίνο!!! Πού είναι η κυβέρνηση; Τα αεροπλάνα είναι έτοιμα να φύγουν και τους είπαν ότι δεν μπορούν! Η κυβέρνηση είχε πει ότι θα γίνουν οι πτήσεις και δυο ώρες πριν μας ακύρωσε τον επαναπατρισμό!

Publiée par Anastasios Proios Doukas sur Mardi 24 mars 2020