20.000 μάσκες δωρεά από τους Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Δωρεά 10 χιλιάδες μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου και 10 χιλιάδες ακόμη μάσκες στον Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού έκανε η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, καθώς και η μητέρα τους ζήτησαν να μοιραστεί ένα μέρος αυτών στα Σεπόλια, δηλαδή στη γειτονιά της Αθήνας που μεγάλωσαν.

«Ευχαριστούμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι΄ αυτή την υπέροχη κίνηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι μάσκες αυτές θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό να προστατευθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον νέο κορωνοϊό,» ήταν η κοινή δήλωση της προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Άννας Ροκοφύλλου και του αντιπροέδρου του, Γιούρκα Σεϊταρίδη

Στον Δήμο Ζωγράφου, ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Άλεξ και η μητέρα τους θέλησαν να προσφέρουν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού στον Δήμο που ανήκει ο Φιλαθλητικός, η πρώτη ομάδα μπάσκετ του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμος Ζωγράφου εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς την οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά της, κάνοντας λόγο για ουσιαστική προσφορά στους πολίτες.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ζωγράφου κάνει αναφορά στο δέσιμο που έχουν με την πόλη τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, καθώς και με τον Φιλαθλητικό, το σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι μάσκες θα μοιραστούν στους εργαζόμενους και στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

ΑΠΕ ΜΠΕ