Δύο πολύ ελπιδοφόρα εξιτήρια από το Μποδοσάκειο

Δύο νέα εξιτήρια βγήκαν από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, σε ασθενείς που νόσησαν από κορονοϊό. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Δαμασκηνιά, που βρίσκονται σε προχωρημένες ηλικίες.

Το γεγονός που κάνει πολύ σημαντικά τα δύο αυτά εξιτήρια, είναι το ότι οι ασθενείς αυτοί, παρουσίασαν σημαντική επιδείνωση της υγείας τους κατά τη νοσηλεία τους τις προηγούμενες μέρες. Και ενώ η κατάσταση ήταν απαισιόδοξη λόγω των πολλών επιπλοκών που παρουσίασαν, οι άνθρωποι αυτοί ανέκαμψαν, και μετά από νοσηλεία ενός μήνα φεύγουν σήμερα Παρασκευή από το Νοσοκομείο, υγιείς και χωρίς υπολειμματικές βλάβες.

Στα εξιτήρια αυτά συνέβαλλαν τα μέγιστα, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής. Η είδηση της έκδοσης των εξιτηρίων έφερε χαμόγελα και ελπίδα για τη συνέχεια στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Η ραγδαία βελτίωση της υγείας τους τις τελευταίες μέρες, και τελικά η ίαση των συγκεκριμένων περιστατικών που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον ιό, αποτελεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το ότι ο ιός μπορεί να νικηθεί ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις.

Η ανακοίνωση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου:

Η Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σήμερα 10-4-2020 δόθηκαν 3 εξιτήρια συνανθρώπων μας εκ των οποίων τα δύο ήταν περιστατικά από τη Δαμασκηνιά 86 και 85 ετών όπου νοσηλεύονταν από τις 15-3-2020 καθώς και ενός 55 ετών από την Πτολεμαΐδα πού νοσηλεύονταν από τις 24-3-2020 .

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ακατάπαυστα με πίστη ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας για το καλό όλων μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

e-ptolemeos