5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει πέντε ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Συνωμοσία» (2017) σκηνοθεσία Μάικλ Άπτιντ

Η Άλις, πρώην ανακρίτρια της CIA, τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον, που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, θα την κάνει να καταλάβει ότι της έχουν στήσει παγίδα και τώρα θα πρέπει, με κίνδυνο τη ζωή της, να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Παίζουν: Νούμι Ράπας, Τόνι Κολέτ, Ορλάντο Μπλουμ, Τζον Μάλκοβιτς, Μάικλ Ντάγκλας.

*Star, Δευτέρα 22/6, στις 21:00

«Into The Blue» (2005) σκηνοθεσία Τζον Στόκγουελ

Μια παρέα δυτών προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα ναυάγιο, στα συντρίμμια του οποίου πιστεύεται ότι κρύβεται ένας θησαυρός. Κοντά στο σημείο που ψάχνουν, όμως, κείτεται κι ένα αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά.

Παίζουν: Πολ Γουόκερ, Τζέσικα Άλμπα.

*Open, Δευτέρα 22/6, στις 21:00

«Άτακτη Καθηγήτρια» (2011) σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν 

Η Ελίζαμπεθ Χάλσεϊ είναι μια καθηγήτρια γυμνασίου-κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς όχι μόνο κακομεταχειρίζεται τους μαθητές της και βρίζει σα λιμενεργάτης, αλλά, παράλληλα, πίνει και καπνίζει σα να μην υπάρχει αύριο. Όχι, δηλαδή, πως την πολυενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της. Ωστόσο, όταν ο τελευταίος της δίνει τα… Λουμπουτέν στο χέρι, η Ελίζαμπεθ αναγκάζεται να ξεδιπλώσει τα θέλγητρά της προκειμένου να ξελογιάσει τον Σκοτ, έναν αφελή καινούργιο καθηγητή, ο οποίος πέρα από γοητευτικός είναι και… ματσωμένος, καθότι κληρονόμος μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης.

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέισον Σίγκαλ, Λούσι Παντς.

*ΣΚΑΪ, Δευτέρα 22/6, στις 22:00

«Oλα ‘Oσα Μάθαμε Μαζί – The violin teacher» (2015) σκηνοθεσία Σέρτζιο Μασάντο

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Λαέρτη, ενός ταλαντούχου βιολιστή, ο οποίος, έπειτα από χρόνια προετοιμασιών, αποτυγχάνει στις εισαγωγικές εξετάσεις στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Σάο Πάολο. Σιγά-σιγά, αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρο της καριέρας σε κάποια μεγάλη συμφωνική ορχήστρα και βρίσκει δουλειά μέσα από ένα κοινωνικό πρόγραμμα ως δάσκαλος μουσικής σε ένα δημόσιο γυμνάσιο – λύκειο σε μια φαβέλα του Σάο Πάολο, γεμάτη φτώχεια και παραβατικότητα. Μία καθόλου εύκολη υπόθεση, όπως αποδεικνύεται. Όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής, αλλά και αυτή η ξεχωριστή σχέση, που προκύπτει ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές, ανοίγουν τις πόρτες σ έναν νέο κόσμο. 

Παίζουν: Λάζαρο Ράμος, Κάικε Χεσούς, Έλτζιο Βιέιρα, Σάντρα Κορβελόνι, Φερνάντα ντε Φρέιτας.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 22/6, στις 22:00

«Ξαφνικά… 30» (2004) σκηνοθεσία Γκάρι Γουίνικ

Η 13χρονηΤζένα Ρινκ, μέσα σε μια νύχτα και μέσω μιας μαγικής ευχής, θα γίνει μια επιτυχημένη και γοητευτική γυναίκα 30 χρονών! Ξαφνικά, αποκτά όλα αυτά που πάντοτε επιθυμούσε αλλά χάνει τον καλύτερό της φίλο, Ματ. Τώρα, αυτή η ώριμη γυναίκα πρέπει να επινοήσει τη δική της μαγεία, για να βοηθήσει το «κοριτσάκι» που κρύβεται μέσα της να βρει την αληθινή αγάπη που άφησε πίσω της.

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Μαρκ Ραφάλο, ‘Αντι Σέρκις, Τζούντι Γκριρ.

*Mega, Δευτέρα 22/6, στις 00:00