8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σκέφτεσαι να μείνεις στο σπίτι το βράδυ του Σαββάτου; Αν ναι, τότε ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις όμορφα! Έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε οκτώ ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στην τηλεόραση και θα μετατρέψουν το σαλόνι σου σε αίθουσα κινηματογράφου:

«Το Κυνήγι της Ευτυχίας» (2006) σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουκίνο

Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ που προτάθηκε για ‘Οσκαρ Α Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του, ενώ στο πλάι του ο πραγματικός γιος του κάνει ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό ντεμπούτο.  ‘Οταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Θάντι Νιούτον.

*Mega, Σάββατο 25/7, στις 20:50

«Ο Νεράιδος» (2010) σκηνοθεσία Μάικλ Λέμπεκ

Ο Ντέρεκ Τόμσον είναι ένας σκληρός, αμείλικτος παίκτης του χόκεϊ. Δεν είναι τυχαίο πως του έχει δοθεί το ψευδώνυμο “Tooth Fairy”, αφού οι αντίπαλοί του φεύγουν συνήθως χωρίς δόντια μετά τον αγώνα… Όταν όμως καταδικάζεται για κάποια πράξη του, έρχεται αντιμέτωπος με μια ιδιόμορφη τιμωρία: πρέπει να υποδύεται για μια εβδομάδα τη «νεράιδα των δοντιών», φορώντας φτερά και κουβαλώντας ένα «μαγικό ραβδί». Αρμοδιότητά του πλέον είναι να τρυπώνει σε σπίτια και να ανταλλάσσει κρυφά το δοντάκι, που φυλάει κάθε παιδί κάτω από το μαξιλάρι του, με ένα δώρο. Μέσα από την εμπειρία αυτή, ο Ντέρεκ ανακαλύπτει ξανά το παιδί μέσα του και μερικά από τα δικά του ξεχασμένα όνειρα.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Άσλεϊ Τζουντ, Τζούλι Άντριους, Στίβεν Μέρτσαντ.

*Star, Σάββατο 25/7, στις 21:00

«Κατά Λάθος ‘Eρωτας» (2015) σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Η Άλις, μια σερβιτόρα σε μικρή πόλη της επαρχίας, δέχεται κατά λάθος ένα… καρφί μέσα στο κεφάλι της. Το γεγονός, όμως, ότι δεν έχει ιατρική ασφάλεια, δεν βοηθά στην αφαίρεση του καρφιού, αφήνοντάς την έτσι μετέωρη σε μια κατάσταση με απρόβλεπτη συμπεριφορά και ερωτική διάθεση. Αυτό θα την οδηγήσει στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να λάβει μέρος σε μια εκστρατεία ενημέρωσης για αυτού του είδους τις ασθένειες, φέρνοντάς τη στο δρόμο ενός υποψήφιου βουλευτή. Ο έρωτάς της για τον Χάουαρντ Μπέρντγουελ θα είναι κεραυνοβόλος. Την ίδια στιγμή, ο Χάουαρντ, χωρίς να έχει ιδέα για όλα αυτά, αποφασίζει να τη βοηθήσει. Μια πρωτότυπη ταινία με γερές δόσεις ρομαντισμού, όσο και πολιτικής σάτιρας, ανάμεσα σε ένα από τα πιο γοητευτικά όσο και αντισυμβατικά ζευγάρια της μεγάλης οθόνης.

Παίζουν: Τζέσικα Μπίελ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ντέιβιντ Ράμσει.

*Alpha, Σάββατο 25/7, στις 22:00

«Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη» (2008) σκηνοθεσία Άλεξ ντε λε Ινγκλέσια

Στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ένας καθηγητής κι ένας φοιτητής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξιχνιάσουν μια σειρά δολοφονιών που φαίνονται να συνδέονται μεταξύ τους με μαθηματικό τρόπο. 

Παίζουν: Ντομινίκ Πινόν, Λεονόρ Γουότλινγκ, Τζιμ Κάρτερ, Άλαν Ντέιβιντ, Μπερν Γκόρμαν, Τζον Χαρτ.

*Open, Σάββατο 25/7, στις 22:00

«Πριγκίπισσα Σίσυ» (1955) σκηνοθεσία Ερνστ Μαρίσκα 

Μια ζωηρή νεαρή πριγκίπισσα κερδίζει την αγάπη του μονάρχη και κατακτά τις καρδιές των υπηκόων της. Η Αυστριακή αρχιδούκισσα Σοφία κανονίζει ταξίδι στο Μπαντ Ισλ για να γνωρίσει ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ τη μέλλουσα γυναίκα του, την πριγκίπισσα Έλεν της Βαυαρίας. Τυχαία όμως γνωρίζει τη μικρότερη αδελφή της Έλεν, Σίσι, και την ερωτεύεται. Παρά τις αντιρρήσεις της φιλόδοξης μητέρας του παντρεύεται τη Σίσι.

Παίζουν: Ρόμι Σνάιντερ, Κάρλχαϊντς Μπεμ, Μάγκντα Σνάιντερ, Γκούσταβ Κνουθ, Ούτα Φραντς, Βίλμα Ντέγκισερ, Γιόζεφ Μάινραντ.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 25/7, στις 22:00

«Πίσω από το παιχνίδι» (2015) σκηνοθεσία Πίτερ Λάντσεμαν

Η αληθινή ιστορία ενός λαμπρού νευροπαθολόγου ο οποίος ανακαλύπτει μια εγκεφαλική ασθένεια που εμφανίζεται σε παίχτες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Προσπαθώντας να εγείρει τη δημόσια ευαισθητοποίηση για το θέμα αυτό και να προστατεύσει τους αθλητές, θα μπει σε τροχιά σύγκρουσης με ένα από τα πιο ισχυρά ιδρύματα του κόσμου.

Παίζουν: Γουιλ Σμιθ, Άλεκ Μπόλντουιν, Άλμπερτ Μπρουκς.

*Ant1, Σάββατο 25/7, στις 23:00

«Άλυτα μυστήρια» (2016) σκηνοθεσία Άντυ Γκόνταρντ

Στη Νέα Υόρκη του 60, ο αρχιτέκτονας Γουόλτερ Στάκχαουζ, συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, δεν είναι ευχαριστημένος από τον γάμο του με την Κλάρα, μια πετυχημένη μεσίτρια ακινήτων. Καθώς ο Γουόλτερ παθιάζεται με την υπόθεση του Μελχιόρ Κίμελ, ενός βιβλιοπώλη από το Νιου Τζέρσεϊ που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, Έλεν, ξεκινάει ο ίδιος να φαντάζεται πώς θα ήταν να δολοφονήσει τη δική του σύζυγο.

Παίζουν: Χάιλυ Μπένετ, Πάτρικ Γουίλσον, Τζέσικα Μπίελ, Έντι Μάρσαν, Βίνσεντ Καρθάϊσερ.

*Mega, Σάββατο 25/7, στις 23:20

«Με το Κεφάλι Ψηλά» (2004) σκηνοθεσία Kevin Bray

Μετά από οχτώ χρόνια στην υπηρεσία των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ο λοχίας Κρις Βον επιστρέφει στη πόλη από την οποία κατάγεται για να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Τον περιμένει όμως μια έκπληξη: η πόλη στην οποία μεγάλωσε έχει μετατραπεί σε άνδρο του εγκλήματος, με τη βία να παραμονεύει σε κάθε στενό. Με τη βοήθεια ενός παιδικού του φίλου, ο Κρις θα γίνει ο σερίφης της πόλης και θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την πόλη σε τάξη, ακόμα και αν οι πράξεις του θέτουν σε κίνδυνο την οικογένειά του και απειλούν την ίδια του τη ζωή…

Παίζουν: Dwayne Johnson, Johnny Knoxville, Ashley Scott, Ryan Robbins, Kristen Wilson.

*Open, Σάββατο 25/7, στις 00:30