Μαγικές στιγμές για τα πληρώματα του ΝΟΚαστοριάς – Στην 5η θέση των μεταλλίων

Μαγικές στιγμές για τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Στην 5η θέση των μεταλλίων σε σύνολο 29 σωματείων στην σημερινή ημέρα και στην 4η θέση συνολικά στον πίνακα των μεταλλίων στις κατηγορίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα (Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων).

Σε μία μαγική μέρα, τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έφεραν τον Όμιλο στην 5η θέση των μεταλλίων σε σύνολο 29 σωματείων, στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών και Γυναικών (ηλικίες κάτω των 23 ετών).

Με δύο χρυσά μετάλλια κι ένα χάλκινο, τα πληρώματα του Ν.Ο.Κ. επιβεβαίωσαν την 5η θέση που κατέλαβαν τα πληρώματα της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων δύο μέρες νωρίτερα. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς είναι ξανά στις κορυφαίες θέσεις του εγχώριου κωπηλατικού στερεώματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων που αγωνίστηκαν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020:

  • Χρυσό μετάλλιο για την Αναστασιάδου Ευαγγελία στο αγώνισμα του σκιφ Νεανίδων.
  • Χρυσό μετάλλιο για τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νεανίδων.
  • Χάλκινο μετάλλιο για τις Αναστασιάδου Ευαγγελία και Ρέββα Βασιλική στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου Νεανίδων.
  • Πέμπτη θέση για τους Τσάτσο Μάκη, Βούλτσιο Γιώργο, Χρήστου Κωστή και Γάκη Πέτρο στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ Εφήβων.
  • Πέμπτη θέση για τους Χρήστου Κωστή και Γάκη Πέτρο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.
  • Έβδομη θέση για τους Μπέλλο Αλέξανδρο και Ντίκο Αντώνη στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Εφήβων.

Μία μέρα ακόμη έμεινε για την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς έχει πλέον αποδείξει πως του ανήκουν οι κορυφαίες θέσεις της κατάταξης στην Ελληνική Κωπηλασία. Το αυριανό πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνίσματα των κατηγοριών Ανδρών/Γυναικών και Ελαφρών Βαρών Ανδρών/Γυναικών.

Όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, προπονητές και αθλητές θα συνεχίσουν και αύριο, την τελευταία μέρα του Πρωταθλήματος την προσπάθειά τους και θα έχουν τη σκέψη αλλά και τις ευχές όλων των Καστοριανών στο πλευρό τους. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα, αλλά και στις προπονήτριες Σιαραφέρα Βούλα και Φιλιοπούλου Ιωάννα, που απέδειξαν πως η δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς είναι σοβαρή, επίμονη, μελετημένη, βασισμένη σε επιστημονικές βάσεις, πράγματα τα οποία αποδεικνύονται έμπρακτα καθημερινά, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας του 2020.